Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Підтримка сільськогосподарських товаровиробників

Дата: 08.11.2021 10:52
Кількість переглядів: 416

      З метою організації належного використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблювальних угідь та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 серпня 2021 року № 886 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь» (далі - Порядок), департаментом агропромислового розвитку та земельних відносин облдержадміністрації утворено обласну комісію з прийняття рішень щодо виплати бюджетної субсидії з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь та затверджено її персональний склад.

Державна підтримка сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь за рахунок бюджетних коштів надається сільськогосподарським товаровиробникам - юридичним особам незалежно від організаційно-правової форми і форми власності та фізичним особам - підприємцям (далі - отримувачі).

    Слід зазначити, що наказом Мінагрополітики від 09.09.2021 № 187 «Щодо спрямування у 2021 році коштів для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь» визначено, що у 2021 році кошти, передбачені Мінагрополітики за бюджетною програмою 2801580 «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників» за напрямом «Державна підтримка сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь», будуть спрямовані на виплату бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь, на яких вирощувалась гречка.

     Заяви та документи від отримувачів приймаються до 15 листопада 2021 року у робочий час в приміщені департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин Донецької облдержадміністрації за адресою: бул. Машинобудівників, 20, 3 поверх, кім. № 42, м. Краматорськ.

     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора