Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

В Миколаївській міській раді проведено засідання постійної з питань комунальної власності, приватизації, житлово-комунального господарства,  концесії, транспорту і зв’язку...

Дата: 08.11.2021 16:23
Кількість переглядів: 587

Фото без описуСьогодні, в ході підготовки до сесії, в сесійній залі Миколаївської міської ради за участю міського голови Олександра Гадяцького  відбулося засідання постійної комісії з питань комунальної власності, приватизації, житлово-комунального господарства,  концесії, транспорту і зв’язку, побутового та торгівельного обслуговування, малого та середнього бізнесу в роботі якої взяли участь депутати, керівний склад Миколаївської міської ради, начальники та спеціалісти структурних підрозділів Миколаївської міської ради.

Під час засідання членами постійних комісій було опрацьовано 4 питання порядку денного та різне. Увагу народних обранців привернули наступні питання: про затвердження Положення про списання майна комунальної власності Миколаївської міської територіальної громади, про  визначення місця зберігання демонтованого обладнання та товарно-матеріальних цінностей, що утворилися при виконанні зобов’язань ПАТ «Донбасенерго», про прийняття до комунальної власності Миколаївської міської   територіальної громади нежитлової будівлі гаражу, про виділення паливно-мастильних матеріалів та різне.

Члени постійної комісій розглянули всі  питання порядку денного та внесли відповідні  рекомендації.

За результатами розгляду проєкти рішень буде винесено до розгляду на засідання сесії Миколаївської ради, яка відбудеться 12 листопада 2021 року. На офіційній сторінці веб-сайту громади матеріали розміщено в рубриці «Архів документів».

З метою запобігання поширенню на території громади гострої респіраторної хвороби COVID-19 засідання постійної комісії проходило з урахуванням всіх карантинних обмежень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора