Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

В Миколаївській міській раді проведено засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, молодіжної політики, соціального захисту, фізичної культури та спорту

Дата: 08.11.2021 16:39
Кількість переглядів: 540

Фото без опису08.11.2021 в сесійній залі Миколаївської міської ради за участю міського голови Олександра Гадяцького було проведено засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, молодіжної політики, соціального захисту, фізичної культури та спорту в роботі якої взяли участь депутати, керівний склад Миколаївської міської ради, начальники та спеціалісти структурних підрозділів Миколаївської міської ради.  Під час роботи обговорювалися питання, внесені на розгляд 14 сесії 8 скликання. Засідання супроводжувалися активним обговоренням проєктів рішень порядку денного.

Особливу увагу членами комісії було звернуто на питання про  зміну найменування закладів освіти та культури, про затвердження Проєкту фінансового плану комунального некомерційного підприємства  «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Миколаївської міської ради на 2022 рік, про зміну найменування Миколаївських закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ст., комунального    закладу «Палац культури Миколаївської міської    ради     Слов’янського     району  Донецької    області», закладів дошкільної освіти Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області й затвердження  Статуту в новій редакції та інших закладів, розташованих на території Миколаївської територіальної громади.

По завершенню комісії питання, які погоджено на засіданні, винесено на розгляд сесії. Напрацьовані рішення з рекомендаціями членів постійних комісій будуть розглянуті під час засідання сесії, яка відбудеться 12 листопада 2021 року.

З метою запобігання поширенню на території громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 постійна комісія проходила з урахуванням всіх карантинних обмежень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора