Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

В Миколаївській міській раді проведено засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, регулювання земельних відносин...

Дата: 10.11.2021 11:41
Кількість переглядів: 461

Фото без описуСьогодні, в ході підготовки до сесії, в сесійній залі Миколаївської міської ради за участю міського голови Олександра Гадяцького відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та раціонального використовування природних ресурсів.

Члени комісії дуже активно дебатували та уважно розглядали кожне питання порядку денного.

Особливу увагу комісії привернули питання про виконання програми «Охорона навколишнього природного середовища» Миколаївської міської територіальної громади на 2021 рік», про внесення змін до рішення Миколаївської міської ради «Про затвердження програми «Охорона навколишнього природного середовища» Миколаївської міської територіальної громади на 2021 рік», а також питання відносно регулювання земельних відносин.

За результатами розгляду проєкти рішень буде винесено до розгляду на засідання сесії Миколаївської ради, яка відбудеться 12 листопада 2021 року. На офіційній сторінці вебсайту громади матеріали розміщено в рубриці «Архів документів».

З метою запобігання поширенню на території громади гострої респіраторної хвороби COVID-19 засідання постійної комісії проходило з урахуванням всіх карантинних обмежень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора