Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 24.11.2021 08:03
Кількість переглядів: 321

Фото без опису22 листопада 2021 під головуванням Cекретаря Миколаївської міської ради Інни Володимирівни Пересічної відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. Комісія, що діє при виконавчому комітеті Миколаївської міської ради, працює для результативного вирішення проблем виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення інтересів кожної дитини, реалізації її прав та інтересів.

На комісію було винесено сім питань, які попередньо детально опрацювали фахівці Служби у справах дітей Миколаївської міської ради.

На комісії розглядалися питання про встановлення графіку побачень з малолітніми дітьми; про визначення місця проживання малолітньої дитини; про визнання малолітньої дитини такою, що втратила право користування житловим приміщенням; про надання дозволу на дарування та підписання договору на прийняття в дар частки квартири, де зареєстровані та мають право проживання та користування малолітні діти; про доцільність/недоцільність надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

За результатами засідання комісією були прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора