Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

YASNO – втретє в лідерах рейтингу електропостачальників

Дата: 29.11.2021 10:02
Кількість переглядів: 1121

Фото без описуАналітичний центр DiXi Group в рамках проєкту USAID «Прозорість енергетичного сектору» дослідив роботу 50 найбільших за кількістю клієнтів та об’ємами постачання українських постачальників електроенергії і оприлюднив їх рейтинг. Компанії бренда YASNO наростили показники і стабільно очолили перелік кращих вже втретє поспіль.

Цього разу першу позицію зайняли Дніпровські енергетичні послуги, на другому місці – Донецькі енергетичні послуги, на третьому – Київські енергетичні послуги. Усі компанії працюють під брендом YASNO.

При складанні рейтингу незалежні експерти оцінювали:

  • Онлайн-сервіси: які дистанційні послуги та канали постачальників роблять їх взаємодію з клієнтами більш швидкою, якісною та комфортною.
  • Комерційні пропозиції: який рівень клієнтоорієнтованості компаній при визначенні цін на електроенергію, чи надаються супутні послуги, що можуть створювати вищу цінність та більш повно задовольняти потреби споживачів.
  • Інформування клієнтів: наскільки якісно та повно постачальники надають дані, важливі для прийняття рішень, чи забезпечують поінформованість споживачів про права та чи сприяють формуванню більш зрілої поведінки.
  • Прозорість та ділову активність: чи розкривають постачальники фінансову та нефінансову звітність, наскільки активні в різних регіонах України.

«Судячи з того, що до рейтингу є дуже висока увага з боку компаній, свою роль він виконує. Споживачі зможуть отримувати якісніші послуги. Ми робимо рейтинг незалежно і без будь-якого впливу зовні. Наше завдання – бути максимально об’єктивними», – відзначила президентка DiXi Group Олена Павленко.

«У листопаді бренд YASNO святкує другий день народження, і визнання нашої роботи незалежними експертами – гарна відзнака для всієї команди. Ми робимо все, щоб відповідати статусу лідера галузі: покращуємо якість обслуговування, цифровізуємо сервіси і робимо більш комфортними офлайн-представництва.

Додана цінність YASNO як постачальника – це широкий портфель продуктів та рішень для клієнтів. У ньому – постачання газу, енергоефективні набори з двозонним лічильником, ощадлива побутова техніка, домашні сонячні станції та системи зберігання енергії зі встановленням «під ключ», обладнання для заряджання електромобілів, послуги енергоаудиту та енергосервісу для підприємств», – розповів директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

 

 

Довідка:

YASNO – постачальник електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій та інших областях України. Три компанії бренда YASNO тричі  очолили рейтинг постачальників електроенергії, складений аналітичним центром DiXi Group в рамках проєкту USAID. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь