Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

З Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2021 08:36
Кількість переглядів: 1219

Фото без описуШановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нашим професійним святом-Днем місцевого самоврядування! У сучасному суспільстві, в умовах впровадження реальних реформ, органи місцевого самоврядування покликані сприяти розв’язанню життєво важливих проблем місцевого та державного значення.

Саме місцеве самоврядування покликане створювати умови для реалізації громадських і приватних інтересів, налагоджувати зв’язки між громадою та владою й спільними зусиллями будувати Українську державу. З нагоди професійного свята висловлюю вдячність депутатському корпусу, виконавчому комітету за відповідальність, компетентність, активну громадянську позицію в справі розбудови Миколаївської територіальної громади. Від щирого серця бажаю вам здоров`я, достатку й добробуту, миру й злагоди, витримки й віри. Особливі слова подяки ветеранам ОМС, які зробили особистий вклад у становлення та розвиток громади. Тому бажаю Вам мужності та здобутків у нелегкій та відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх ваших життєвих планів та задумів!

Міський голова Олександр Гадяцький


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь