Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Починаємо довгоочікувану реконструкцію міського парку

Дата: 09.12.2021 16:37
Кількість переглядів: 1275

Фото без описуПочинаємо довгоочікувану реконструкцію міського парку в м.Миколаївка. Пам'ятаю перед виборами мої зустрічі з мешканцями міста. Тоді всі наголошували на тому, що парк запущений зовсім і дуже хотілося, щоб у ньому знову звучала музика, алеї парку прикрашали кольрові лавочки й всюди майоріли клумби запашних квітів... Це не тільки мрія мешканців громади, а й моя теж!

 

Почну з того, що сьогодні всіх цікавить у першу чергу –коли ж міський парк буде відроджено? Ось на цьому тижні вже й почалася перша черга великої реконструкції парку.

Генеральним підрядчиком виступає "Донбастеплоелектромонтаж", а замовником - КП Миколаївської міської ради" Миколаївське управління капітального будівництва"за кошти екологічного фонду місцевого бюджету. Що планується? Розчистимо територію від старих дерев і кущів та посадимо нові. Озеленення парку неможливе без квітів, а це значить, що ароматні клумби будуть яскраво зустрічати влітку всіх відпочиваючих.

Крім того,реконструкція парку включає в себе ще й облаштування доріжок тротуарною плиткою, будівництво нового освітлення парку з сучасними парковими ліхтарями та облаштування комфортних зон відпочинку.

Роботи плануємо закінчити влітку. Кожного місяця будемо інформувати вас про виконану роботу.

Міський голова Олександр Гадяцький


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора