Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

YASNO закликає підприємства Донеччини дотримуватись договірних зобов’язань

Дата: 14.12.2021 13:23
Кількість переглядів: 1119

Фото без описуПонад 215 млн грн заборгували за електроенергію підприємства Донецької області. Серед них – бюджетні та комунальні установи, виробничі підприємства, фермерські господарства, приватні компанії, організації, що обслуговують житлові будинки.

Постачальник YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») наголошує: регулярна оплата є обов’язком клієнтів відповідно до договору та правил роздрібного ринку електроенергії. Кожен споживач має чітко дотримуватись строків та умов оплати, що визначені у договорі. 

У разі невиконання зобов’язань та відсутності своєчасної оплати в повному обсязі постачальник змушений вживати заходи. Вони можуть включати нарахування пені за кожен прострочений день оплати за договором, примусове стягнення коштів у судовому порядку, припинення електропостачання. Відповідальність за пов’язані з цим наслідки несе керівництво підприємства. Тому для уникнення можливих незручностей потрібно вносити усі платежі у визначені договором строки. 

«Ми дякуємо усім клієнтам, які відповідально підходять до виконання умов договору та оплати рахунків. Надходження коштів є необхідною умовою для закупівлі постачальником електроенергії на ринку, а також виконання зі свого боку зобов’язань перед операторами системи розподілу та оператором системи передачі. Постачання електроенергії – це невід’ємна складова для стабільної роботи будь-якого підприємства. Тому закликаємо керівництво установ та організацій Донеччини неухильно виконувати вимоги договору та у повному обсязі вносити платежі за електроенергію», – сказав директор YASNO у Донецькій області Олександр Северін.

Довідка:

YASNO – бренд, під яким працює група компаній з постачання електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надають послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій та інших областях України. Три компанії бренда YASNO тричі очолили рейтинг постачальників електроенергії, складений аналітичним центром DiXi Group в рамках проєкту USAID. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування. Для зменшення витрат клієнтів на енергію YASNO пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора