Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Співробітники «ДонТЕМу» несподівано стали рятувальниками

Дата: 14.12.2021 15:15
Кількість переглядів: 1190

Фото без опису

Співробітникам «ДонТЕМу», які задіяні на будівельних роботах у центральному міському парку Миколаївки,  несподівано довелося стати рятувальниками. Робочий день 13 грудня для Сергія Іваніна, Ярослава Козакова, Олександра Цівковського та Андрія Ткачова розпочинався, як завжди ...

Звична дорога на роботу... І раптом увагу хлопців привернув різкий звук, як неначе поклик про допомогу. В 4-х метрах від центрального входу в парк співробітники «ДонТЕМу» виявили косулю, що застрягла в паркані. Знесилена  тваринка  відчайдушно намагалася вирватися на волю. Як хлопці могли пройти повз чужої біди, тим паче, що допомогти треба було  граціозній красуні? Оперативні та злагоджені дії -й через пару хвилин  тварина була звільнена з «капкана».Спочатку побігла, а потім, перебуваючи на безпечній відстані від людей, косуля несподівано зупинилася, озирнулася, наче подякувала своїм рятувальникам, і стрімко зникла серед дерев парку.

Нам залишається додати, що раніше Олександр Цівковський і Ярослав  Казаков вже були героями постів на сторінці в Фейсбук. Саме вони, разом з друзями, наприкінці літа, в рідному Райгородку змонтували дитячий майданчик, на якому за будь-якої погоди жваво й завжди чути дитячий сміх.Хлопці, ви-найкращі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора