Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

АТ «Укрзалізниця» разом з Visa дарують пасажирам 10% кешбеку за купівлю залізничних квитків у чат-боті

Дата: 16.12.2021 11:51
Кількість переглядів: 1322

Фото без опису

АТ «Укрзалізниця» разом з партнером Visa повертатимуть пасажирам 10% коштів за квитки, придбані через чат-бот Укрзалізниці. Про це повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін під час прес-конференції, присвяченої новим цифровим сервісам компанії.

«Діджиталізація Укрзалізниці — це одна з ключових змін, які ми впроваджуємо у всіх напрямках. Це особливо гостро відчувається у пасажирському напрямку, і сьогоднішня наша акція, яку ми анонсуємо разом з Visa, про можливість отримати кешбек за купівлю квитків у наших чат-ботах — це черговий крок у напрямку цифровізації Укрзалізниці», — наголосив він.

Акція стартує 15 грудня 2021 року й триватиме до 15 січня 2022 року. Взяти участь в акції зможуть пасажири, які придбають залізничні квитки на поїзди далекого сполучення та швидкісні поїзди через офіційний чат-бот Укрзалізниці. Важлива умова: оплатити покупку гривневою карткою Visa, попередньо давши згоду на збереження її токена в чат-боті. Зарахування кешбеку здійснюватиметься на картку, з якої було проведено оплату, протягом 10 банківських днів. 

Наразі чат-бот Укрзалізниці нараховує понад 370 тисяч користувачів, яким доступне зручне придбання квитків на всі рейси далекого сполучення в звичному месенджері без будь-яких додаткових комісій, що робить квитки в боті дешевшими, ніж будь-де. Також чат-бот повідомляє розклад по станції, колію прибуття, інформує про всі доступні знижки й акційні пропозиції для пасажирів Укрзалізниці та дає можливість оцінити якість поїздки після її закінчення.

Олександр Камишін зазначив, що чат-бот є хорошим рішенням для компанії, поки йде доробка власного додатку та поки йде переформатування інфраструктури яка лежить в основі пасажирського напрямку.

«Поки це робиться, ми даємо нашим пасажирам зручний формат, як уже сьогодні онлайн можна купувати квитки швидше і зручніше», — резюмував очільник Укрзалізниці.

Також нагадуємо, що АТ «Укрзалізниця» відкрило продаж квитків на всі поїзди нового графіка перевезень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора