Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Нову будівлю криміналістичної лабораторії відкрили у Краматорську 15 грудня

Дата: 16.12.2021 11:53
Кількість переглядів: 1379

Фото без описуТепер у Краматорську розташовуватиметься сучасна криміналістична лабораторія. Про це повідомляє прес-служба Донецької ОДА.

Участь в урочистостях взяли заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, представники Національного наукового центру, СБУ, Нацполіції, Державного бюро розслідувань, прокуратури, міської влади.

«Для Краматорська це дуже знакова подія. Ми зі свого боку будемо допомагати, щоб ви розвивалися, розширялися, і всі експертизи, що наразі проводяться у Харкові та Дніпропетровської області, ми змогли проводити тут — у Краматорську», — наголосив Вадим Філашкін.

Наразі у Донецькому відділенні доступна низка видів експертиз, а саме:

  • інженерно-транспортні та транспортно-товарознавчі експертизи;
  •  гірничотехнічні експертизи;
  •  експертизи матеріалів, речовин та виробів;
  • почеркознавчі експертизи;
  • психологічні експертизи та психологічні дослідження за позовами про заподіяння моральної шкоди;
  • будівельно-технічні, земельно-технічні та інші види експертиз.

Нагадаємо, колектив ННЦ «ІСЕ ім. Засл. проф. М. С. Бокаріуса» – це творча спільнота професійних експертів і науковців (зокрема, за короткий час лави Центру поповнили 12 докторів наук, 36 кандидатів наук, 10 професорів, 17 доцентів, старших дослідників; тут працюють науковці й судові експерти найвищої кваліфікації).

Співробітники ННЦ «ІСЕ ім. Засл. проф. М. С. Бокаріуса» проводять судові експертизи за понад 80 спеціальностями та беруть участь у розкритті найбільш резонансних справ.

Високий рівень якості експертиз та експертних досліджень підтверджено Атестатами про акредитацію відповідно до вимог міжнародних стандартів ДСТУ EN ISO/ІЕС 17020:2019 та ДСТУ EN ISO/ІЕС 17025:2019.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора