Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Святий Миколай вже крокує Миколаївською громадою

Дата: 17.12.2021 14:58
Кількість переглядів: 774

Фото без описуВзимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая. Напередодні цього дня діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, а також пишуть листи до Святого Миколая.

Дорослі ж просто сподіваються отримати якийсь подаруночок, адже хоч маленький презент приємно отримати кожному. Це довгоочікуваний день року, адже невідомо, який на тебе чекає подарунок! Слухняних діток під подушкою чекають гостинці, а от бешкетникам варто задуматися про свою поведінку та чекати в подарунок тільки різочку. Але всі вірять у диво! Ось таке, маленьке диво сьогодні відбувається в Миколаївській територіальній громаді. Представники служби в справах дітей відділу соціального захисту населення та поліцейські офіцери громади відвідали та подарували смаколики до Дня Святого Миколая дітям  із інвалідністю, дітям,сім'ї яких знаходяться в складних життєвих обставинах, дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування. Було дуже зворушливо дивитися, як наповнюються очі дітей радістю та очікуванням новорічного дива!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь