Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Сьогодні провів чергову щотижневу апаратну нараду зі своїми профільними заступниками

Дата: 17.01.2022 16:32
Кількість переглядів: 1096

В ході наради обговорили основні напрями життєдіяльності громади та визначили пріоритети в роботі структурних підрозділів нашої міської ради на тиждень. Розглядали питання щодо електропостачання населених пунктів громади. Дав розпорядження заступнику голови Анатолію Ченцову щодо донесення до населення інформації по цьому питанню, зокрема номер гарячої лінії та номери телефонів, куди телефонувати під час проблеми з електропостачання населених пунктів. Негода, яка прогнозується на цьому тижні, теж потребує нашої уваги. Взято на контроль.

Як завжди гостро стоїть питання щодо вакцинації мешканців нашої громади від коронавірусу. На нараді було проаналізовано ситуацію щодо вакцинації населення в розрізі нашої громади, розглянуті питання, пов’язані з вакцинацією в окремих структурних підрозділах міської ради.

Разом з заступниками міського голови, які координують відповідні напрямки діяльності на території Миколаївської територіальної громади,визначили нагальні проблеми та приступили до їх вирішення.

В пріоритеті були питання про відзначення Дня Соборності України та планування проведення ще декілька значимих дат в цьому місяці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора