Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Навчання фізичних осіб, які надають соціальні послуги

Дата: 24.01.2022 08:24
Кількість переглядів: 292

  На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 430 «Про затвердження Порядку підготовки та перепідготовки фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду без здійснення підприємницької діяльності» (із змінами, внесеними згідно з постановою КМУ від 06.10.2021 № 1040) Донецький обласний центр соціальних служб має намір та можливість здійснювати навчання даної категорії надавачів соціальної послуги із залученням профільних фахівців та матеріальної бази Державного навчального закладу «Донецький центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості», з яким укладено Меморандум про співпрацю і партнерство.

        Вартість навчання однієї особи визначається навчальним закладом за державними розцінками відповідно до постанови КМУ від 27.08.2010  № 796 «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися закладами освіти, іншими установами та закладами системи освіти, що належать до державної і комунальної власності» та може варіюватися в залежності від кількості осіб, що проходять навчання, в групі.

        Заява про можливість здійснення навчання фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду без здійснення підприємницької діяльності подається до Донецького обласного центру соціальних служб за адресою: вул. Свободи, буд. 5, поверх 8, м. Слов’янськ. Керівник організації Балаболка Юрій Михайлович, e-mail: 19386597@mail.gov.ua та docssm@ukr.net 

        Місце проведення навчання: бул. Машинобудівників, 32, м. Краматорськ

 

Контактні дані особи, яка здійснює запис на проходження навчання: Вершиніна Оксана, тел. 0509730243


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора