Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Про ідентифікацію та реєстрацію тварин

Дата: 24.01.2022 10:58
Кількість переглядів: 226

Фото без описуУ відповідності до Закону України «Про ідентифікацію та реєстрацію тварин», на виконання листа Слов’янської районної державної лікарні ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області (вих. від 20.01.2022 № 005) про ідентифікацію тварин в господарстві, з метою проведення якісних діагностичних досліджень на інфекційні хвороби, загальні для тварин та людей, забезпечення стійкого благополуччя щодо зооантропонозів, юридичні та фізичні особи, що проводять діяльність з розведення та утримання тварин, зобов’язані ідентифікувати усіх тварин в господарстві.

У зв’язку із виявленням фахівцями ветеринарної медицини неідентифікованих тварин на території громади, Миколаївська міська рада Краматорського району Донецької області повідомляє про необхідність в повному обсязі ідентифікації та реєстрації домашніх тварин, ВРХ та ДРХ.

З питань проведення ідентифікації та реєстрації тварин звертатися за телефоном 0505280058, ел. адреса Слов’янськоъ РДЛВМ slav.vetmed@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора