Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Без логіну та паролю: як найлегше передати показання електролічильника

Дата: 28.01.2022 11:49
Кількість переглядів: 1102

 

Фото без описуЩомісяця з 1-го по 3-є число наступає період передачі показань електролічильника. Мешканцям Донеччини немає необхідності відвідувати енергоофіс постачальника YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги»), а надіслати свої дані можна навіть без реєстрації зі смартфону. Розповідаємо, як швидко та легко передати показання онлайн без внесення логіну та паролю.

  • Форма передачі показань на сайті YASNO. Для її використання не потрібно мати обліковий запис в Особистому кабінеті. Щоб скористатись формою, достатньо натиснути на головній сторінці yasno.com.ua кнопку «Передати показання лічильника» та ввести дані. Використання цього способу не потребує реєстрації і займає всього кілька хвилин.

  • Чат-бот у Viber. З його допомогою можна не лише передавати показання, а й вносити платежі без комісії за п’ятьма особовими рахунками, допомагаючи таким чином рідним або знайомим, які не користуються онлайн-сервісами.

  • Особисті повідомлення на сторінці у Facebook. Фахівці YASNO внесуть показання в єдину базу постачальника.

  • Голосовий робот за телефонами контакт-центру (067/095/093) 65 26 000, (0629) 52 60 00. Він автоматично розпізнає сказані цифри та вносить їх у базу даних. Цей спосіб підходить клієнтам, які не користуються інтернетом.

Ще два канали потребують швидкої та легкої реєстрації, проте допомагають виконувати безліч операцій:

  • Особистий кабінет залишається найпопулярнішим онлайн-сервісом YASNO, адже дає змогу не тільки передавати показання електролічильника та вносити платежі без комісії, а й повністю контролювати особовий рахунок клієнта, проводити звіряння платежів та відмовлятися від паперової платіжки.

  • Мобільний додаток завжди під рукою, а вхід можна налаштувати за відбитком пальця або PIN-кодом. З його допомогою зручно за пару кліків внести показання, оплатити рахунки за всі комунальні послуги або замовити додаткові товари та послуги з інтернет-магазину. 

 «Ми враховуємо потреби усіх клієнтів і постійно вдосконалюємо канали обслуговування задля їхньої зручності. Розібратися в наших онлайн-сервісах може кожен, адже це не важче, ніж зробити телефонний дзвінок чи написати повідомлення. При цьому немає необхідності виходити з квартири, а всі опції доступні в будь-яку пору доби. Зекономлений на черги та дорогу час можна витратити на себе та своїх близьких», – сказав директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

 

Довідка:

YASNO – бренд, під яким працює група компаній з постачання електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надають послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій та інших областях України. Три компанії бренда YASNO тричі очолили рейтинг постачальників електроенергії, складений аналітичним центром DiXi Group в рамках проєкту USAID. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування. Для зменшення витрат клієнтів на енергію YASNO пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора