Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Розвиваємо освітню галузь Донеччини

Дата: 01.02.2022 10:34
Кількість переглядів: 908

Завдяки президентській програмі Велике будівництво розвиваємо освітню галузь Донеччини. Так, за 2021 рік ми капітально відремонтували 8 шкіл, у яких навчається 4741 учень, та 3 садочки, де виховуються 602 дитини.

В числі відремонтованого – Авдіївська школа №2. За час війни її двічі обстрілювали російські окупанти, але тепер від тих ушкоджень не залишилось і сліду. Приємно відзначити, що успішна реалізація цього проєкту – це результат наших спільних зусиль з урядом Литовської Республіки. Ми капітально відремонтували приміщення школи, а уряд Литви придбав для неї гральні майданчики, меблі та обладнання для класів і їдальні.

Крім того, запрацювали після ремонту школи в Новоекономічному та Петрівці, а також Маріупольська школа №26, Лиманська школа №5, Новогродівська школа №7 і Бахмутські школи №12 і №18.

Приймають вихованців оновлені дитсадки: № 34 “Вуглик” у Добропіллі, №106 “Горобинка” і №32 “Дивосвіт” у Маріуполі.

Тепер це сучасні освітні заклади – як з точки зору якості та енергоефективності самих будівель, так і з точки зору їхнього оснащення освітнім приладдям. А найголовніше – у них впроваджуються сучасні методики навчання. Це школи та садочки, куди дітям приємно повертатися.

Загальна кошторисна вартість робіт на на школах склала 602,3 млн гривень, на дитсадках – 179,7 млн гривень. Це кошти, інвестовані у якісну освіту нашої молоді, а отже – у майбутнє української держави.

Працюємо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора