Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Відбулося чергове засідання Громадської комісії з житлових питань.

Дата: 17.02.2022 13:19
Кількість переглядів: 372

Фото без опису16 лютого 2022 року  в конференц-залі  ЦНАПу відбулося засідання  Громадської комісії з  житлових питань  при  виконавчому комітеті Миколаївської  міської ради.

        Проводив засідання голова комісії, перший заступник міського голови Володимир ПРОСКУНІН.

        Були розглянуті наступні питання:

- про зняття з квартирного обліку громадян; 

- про затвердження списків громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання у виконавчому комітеті Миколаївської міської ради;

- про затвердження спільного рішення адміністрації і президії профкому СО ПАТ «Донбасенерго» Слов’янська ТЕС від 15.12.2020  року.

         З урахуванням рекомендацій комісії відділом концесії та житлових питань підготовлені відповідні проєкти рішень виконавчого комітету.

           В розділі «Різне» Світлана КОСЕНКО, начальник відділу концесії та житлових питань,  ознайомила членів комісії із актами обстеження технічного стану жилих приміщень – вивільнених квартир, які можуть бути запропоновані особам, що перебувають у квартирній черзі при виконавчому комітеті Миколаївської міської ради.

          Вона також повідомила, що згідно інформації КП «Сервіскомуненерго» станом на 01.01.2022 року сума боргу більше 10,0тис.грн (без урахування суми боргу за опалення та гаряче водопостачання) обліковується по 46 жилих приміщеннях (квартирах) із 187, що перебувають у комунальній власності Миколаївської міської територіальної громади (по деяких квартирах сума боргу складає більше 50,0тис.грн). За дорученням заступника міського голови Анатолія ЧЕНЦОВА буде розпочата робота по ревізії квартир-«боржників» щодо стягнення заборгованості в судовому порядку.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора