Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

В Миколаївській міській раді відбулося пленарне засідання ХVІІ сесії

Дата: 17.02.2022 16:36
Кількість переглядів: 448

Фото без опису

В Миколаївській міській раді відбулося пленарне засідання ХVІІ сесії 8 скликання  міської ради під головуванням міського голови Олександра Гадяцького. На сесії були присутні депутати, профільні заступники міського голови, керівники структурних підрозділів Миколаївської міської ради, старости старостинських округів Миколаївської міської територіальної громади. Перед початком сесії Олександр Гадяцький привітав присутніх із першим в цьому році  пленарним засіданням сесії міської ради.  

А на порядок денний сесії було винесено 55 питань. На розгляд присутніх  винесені питання,які напередодні були детально розглянуті та опрацьовані   на засіданнях постійних комісій та на Дню депутата.Питання були різні, ціла низка рішень стосувалася  питань земельних відносин. За підсумками, з винесених на сесію  55 проєктів , 8 не здобули підтримки  депутатами, тобто прийнято 47 рішень. Сесія пройшла злагоджено та з дотриманням карантинних умов.Резонансних подій не відбулося.

Наприкінці засідання  виступила спеціаліст  Слов’янського міського центру занятості Катерина Федорченко, яка розповіла про співпрацю з Миколаївською територіальною громадою та про низку нововведень і інноваційних впроваджень у сфері надання безкоштовних послуг та організації навчань для всіх категорій громадян.

Матеріали сесії можна знайти на нашому  сайті в рубриці "Архів документів"

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора