Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Українці, які проживають на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської областей, АР Крим та м. Севастополя, можуть вакцинуватися проти COVID-19

Дата: 18.02.2022 14:32
Кількість переглядів: 378

Українці, які проживають на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської областей, АР Крим та м. Севастополя, можуть вакцинуватися проти COVID-19 у будь-якому пункті щеплення та центрі масової вакцинації на підконтрольних Україні територіях.

Крім того, для громадян з тимчасово окупованих територій також працюють пункти та центри вакцинації, розташовані у пунктах в’їзду-виїзду через лінію розмежування у Донецькій і Луганській областях та через адмінмежу у Херсонській області або неподалік від них. Їхній перелік можна знайти за посиланням? https://bit.ly/3iwT5Or.

Запис до таких пунктів відбувається:

?або через контакт-центру МОЗ з питань COVID-19 — 0 800 60 20 19. Оператору необхідно повідомити, з якого ви населеного пункту (уточнивши, що наразі він є тимчасово окупованим), вказати дані та вибрати зручний час і місце проведення щеплення;

?або за допомогою чату на сайті МОЗ? https://moz.gov.ua/.

Якщо вам відмовили у проведенні вакцинації проти COVID-19, будь ласка, зверніться зі скаргою до департаменту охорони здоров'я регіону https://moz.gov.ua/regionalni-upravlinnja або до контакт-центру МОЗ з питань COVID-19 за телефоном 0 800 60 20 19.

#МОЗ #covid #COVID19 #вакцинація #ЗдороваУкраїна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора