Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Тижневий звіт видачі гуманітарної допомоги по громаді

Дата: 17.03.2023 12:24
Кількість переглядів: 958

✅Шановні мешканці громади! Миколаївська міська військова адміністрація інформує щодо стану забезпечення вас гуманітарною допомогою, що надходить  до нашої громади від донорів та яку надають мешканцям нашої громади. ☑️За співпраці військової адміністрації та ГО «БФ Все буде добре» забезпечено поставку гуманітарної допомоги продуктовими наборами у кількісті 1000 наборів. Цим тижнем надано гуманітарну допомогу продуктовими наборами особам віковоії категорії 60 і понад та маломобільним особам з інвалідністю 1,2,3 груп від ГО «БФ АДРА».

☑️15 та 16 березня 2023 року за співдії Миколаївської міської військової адміністрації  в рамках Продовольчої програми ООН від БО"БФ АДРА Україна"   отримано 4000 та 7000 буханок хліба відповідно для населення громади та було видано в місті Миколаївка та старостинських округах.

☑️ Продовжено роботу з організації нерегулярних перевезень мешканців населених пунктів старостинських округів до міста Слов‘янськ, що забезпечує доступність мешканцям вирішувати питання пенсійного забезпечення, фінансові питання в банківських установах міста. Рейси здійснюються відповідно до затвердженого графіку.

‼️За підтримки міської військової адміністрації та Французької неурядової гуманітарної організації ACTED в громаді продовжено роботу з надання багатоцільової грошової допомоги мешканцям громади, про що детальніше можна дізнатись в постерах, які розміщені в інтернет ресурсах громади та на інформаційних стендах.

✅ за співдії міської військовоії адміністрації та Краматорської районної адміністрації забезпечено пункти незламності та захисні споруди громади ємностями для питної води ( по 20 л та 250л), а також баклагами ємністю по 20 л для палива.

🟢Миколаївська міська військова адміністрація висловлює подяку  волонтерам, які безпосередньо розвантажували й видавали гуманітарну допомогу мешканцям громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора