Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Нагадування про необхідність оплати заборгованості за спожиті комунальні послуги або укладання договору реструктуризації боргу

Дата: 28.08.2023 12:33
Кількість переглядів: 751

Фото без описуШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ!

Нагадуємо кожному про необхідність оплати заборгованості за спожиті комунальні послуги або укладання договору реструктуризації боргу у найкоротші терміни!

 

На сьогодні в умовах воєнного стану підготовка Слов’янської теплової електричної станції, яка є єдиним постачальником тепла і гарячої води населенню та об’єктам соціальній інфраструктурі м.Миколаївка, до опалювального періоду 2023-2024ускладнюється відсутністю своєчасної оплати споживачівяк за теплову енергію, так і відповідні комунальні послуги.

Наразі, оплата на 01.08.2023 року склала лише 38,3 %, з яких: населення – 35,7%.А саме основним джерелом коштів для своєчасного проведення аварійно-відновлювальних робіт, ліквідації наслідків обстрілів,закупівлі матеріалів, запасних частин, комплектуючих для виконання ремонту тавиплати заробітної плати персоналу, зайнятому на цих роботах, є Ваша оплата цих комунальних послуг.

Погашення існуючих боргів за надані житлово-комунальні послуги до початку опалювального періоду 2023-2024 років є запорукою тепла в домівках у цей складний період нашого життя.

Просимо звернути увагу, що воєнний стан не звільняє громадян України від сплати за отримані житлово-комунальні послуги та заборгованості за житлово-комунальні послуги  (в тому числі, що  утворилася після 24.02.2022 р.) з населення, яке проживає (зареєстроване) на територіях, які не перебувають під окупацією та на яких не ведуться активні бойові дії.

Оплату за спожиті комунальні послуги споживачі можуть здійснювати за допомогою онлайн сервісів, а саме: через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи: «Ощад24», «Приват24», «МоноБанк» та інше.

Разом з тим, у разі наявності об’єктивних причин, що не дають можливості споживачу повністю розрахуватися із наявною заборгованістю, пропонуємо терміново звернутися на адресу Слов’янської ТЕС ПАТ «Донбасенерго» для укладання договорів реструктуризації боргу.

 

 

Сподіваємося на вашу підтримку та розуміння!!!    

Разом до перемоги!!!

Миру нашій Україні!!!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора