Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Інформація щодо стану забезпечення гуманітарною допомогою, що надходить до громади

Дата: 27.10.2023 15:23
Кількість переглядів: 163

Фото без опису✅Шановні мешканці громади!
Миколаївська міська військова адміністрація інформує щодо стану забезпечення вас гуманітарною допомогою, що надходить  до нашої громади.

 



✅Минулим тижнем за співдіі міської військової адміністрації та «БФ Адра Україна» забезпечено продуктовими наборами населення міста віковою категорією старше 60 років, БО «Бф Гуманітарний фонд Харківщини» надано гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів для мешканців Рай-Олександрівського старостинського округу, БФ «Норвезька рада у справах біженців» надано благодійну допомогу мешканцям Райгородоцького старостинського округу у вигляді буржуєк, текстильних виробів та іншого побутового приладдя.

☑️  26 жовтня 2023 року за співдії Миколаївської міської військової адміністрації  в рамках Продовольчої програми ООН від БО"БФ АДРА Україна"   отримано  3500 буханок хліба та мʼясні і овочеві консерви,що було видано мешканцям громади  м. Миколаївка та в старостинських округах.

☑️ Продовжено роботу з організації нерегулярних перевезень мешканців населених пунктів старостинських округів до міста Слов‘янськ, що забезпечує доступність мешканцям вирішувати питання пенсійного забезпечення, фінансові питання в банківських установах міста.
Рейси здійснюються відповідно до затвердженого графіку.

🟢Миколаївська міська військова  адміністрація висловлює подяку  волонтерам, які безпосередньо розвантажували й видавали гуманітарну допомогу мешканцям громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора