Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Відбулося засідання комісії з увічнення пам'яті видатних осіб, подій та осіб, які віддали життя за незалежність України, вшанування їхньої пам'яті та встановлення пам'ятників, монументів, пам'ятних знаків, меморіальних об'єктів, меморіальних та інфор

Дата: 16.11.2023 08:45
Кількість переглядів: 74

Під головуванням заступника начальника Миколаївської міської військової адміністрації Володимира Проскуніна відбулося засідання комісії з увічнення пам'яті видатних осіб, подій та осіб, які віддали життя за незалежність України, вшанування їхньої пам'яті та встановлення пам'ятників, монументів, пам'ятних знаків, меморіальних об'єктів, меморіальних та інформаційних дошок на території Миколаївської міської територіальної  громади.

 

 

 

 

Під час засідання були розглянуті питання про  розгляд результатів громадського обговорення, яке проводилося в громаді з 02.11 по 15.11. 2023 року для врахування думки мешканців громади щодо визначення місць для розміщення сектору військових поховань та Алеї Слави на території громади. Анкета для обговорення була оприлюднена 02.11.2023 року на інтернет- ресурсах нашої громади. 

 

Результати громадського обговорення

щодо визначення  місць  для розміщення сектору військових поховань та визначення  місць  для розміщення Алеї Слави

на території громади видно на діаграмах,які додаються.

 

За результатами розгляду громадського обговорення комісією було прийнято рішення  щодо визначення  місць  для розміщення сектору військових поховань- Центральне  нове кладовище м. Миколаївки. Це рішення-94% від загальної кількості тих, хто прийняв участь в опитуванні.

 За результатами розгляду громадського обговорення комісією було прийнято рішення щодо визначення  місць  для розміщення Алеї Слави на території громади- Площа Свєшнікова . Це рішення-82.5% від загальної кількості тих, хто прийняв участь в опитуванні.

 

Заступник начальника Миколаївської міської військової адміністрації Володимир Проскунін висловив велику вдячність всім,  хто долучився до обговорення,як через анкету на наших  інтернет-ресурсах, так і при особистих зустрічах в міській раді.

Дякуємо за патріотизм та небайдужість!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь