Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Корисні поради, які допоможуть вчасно розпізнати загрозу та захистити вашу дитину від сексуального насильства

Дата: 04.03.2024 10:09
Кількість переглядів: 108

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуКожна п’ята дитина стикається з ситуаціями насильства або сексуального розбещення

, незалежно від віку, статі, раси, соціального статусу чи віросповідання. Часто злочинцями стають особи, яким дитина довіряє або знає. Це навіть може бути інша дитина. 

 

✨ Ділимося з вами корисними порадами, які допоможуть вчасно розпізнати загрозу та захистити вашу дитину від сексуального насильства. 

 

✅ Найефективніший спосіб – це відверте спілкування з дітьми. Багато батьків уникають таких розмов, адже, на жаль, деякі життєво важливі теми досі вважаються табу у нашому суспільстві. Але пам’ятайте, що дитина ніколи не є «замалою» для таких обговорень, оскільки сексуальне розбещення може загрожувати в будь-якому віці. Тому ваша розмова має відбуватися в дружній та заспокійливій атмосфері, будьте рішучими та щирими. 

 

🔗 Для того, аби ваше обговорення було легким і невимушеним, радимо ознайомитися з корисною брошурою «Я можу себе захистити», яку ви можете знайти за посиланням:

 http://surl.li/nirni

(За матеріалами Миколаївського ЗЗСО N 2)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора