Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Молодіжна рада при Миколаївській міській раді починає свою діяльність

Дата: 03.04.2024 11:29
Кількість переглядів: 174

Фото без опису «Молодіжна рада: Голос молоді у формуванні майбутнього!»

 

Завдяки активній громадській участі та бажанню внести свій внесок у розвиток нашої Миколаївської міської територіальної громади, з радістю оголошуємо про створення Молодіжної ради при Миколаївській міській раді Краматорського району Донецької області.

Цей крок є кроком уперед у забезпеченні представницькості та активного залучення молоді до вирішення нагальних питань, що стосуються нашої громади.

Зовсім нещодавно було оголошено конкурс кандидатів, а саме енергійних молодих людей для участі в установчих зборах з формування молодіжної ради і вже сьогодні ми представляємо її склад.  02.04.2024 року відбулося засідання установчих зборів з формування молодіжної ради при Миколаївській міській раді Краматорського району Донецької області в змішаному форматі.

Це стало важливою подією для молоді нашої громади, оскільки було визначено склад цієї важливої громадської організації. Після демократичних виборів та лічення голосів було оголошено офіційний склад Молодіжної ради.

Головою молодіжної ради стала ВАСЮКОВА Діана Олександрівна, заступником голови молодіжної ради обрано КАРПЕНКА Микиту Андрійовича, а секретарем молодіжної ради СУРІКОВУ Олександру Андріївну.

Крім того обрано 9 членів молодіжної ради, які будуть представляти інтереси молоді нашої громади та активно працювати над вирішенням важливих питань: ЧЕБАН Владлена  КОВАЛЬОВА Поліна ,ЗАМОРСЬКА Вікторія, ВАСИЛЬЧЕНКО Максим ,ВЕКЛІЧ Марія ,ШУБІНА Ганна ,ГОРБАЧОВА Кира ,БУШУЄВ Ярослав , ШМАРОВ Дмитро .

Молодіжна рада Миколаївської міської ради Краматорського району Донецької області починає свою діяльність з великим ентузіазмом та рішучістю.

Ми віримо, що разом з цією енергійною командою молодь нашої громади у ці нелегкі часи для нашої громади та країни в цілому, зможе досягти багато важливих змін та зробити нашу спільноту кращою для всіх її мешканців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора