Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Про отримання ваучерів на придбання ветеринарних препаратів

Дата: 19.04.2024 11:22
Кількість переглядів: 30

Фото без описуПро отримання ваучерів власниками ВРХ на придбання ветеринарних препаратів Громадська організація «Східноукраїнська сільськогосподарська дорадча служба» листом від 17.04.2024 № 5 повідомила,

що у рамках проекту «Збереження продукції тваринництва для захисту продовольчої безпеки та засобів існування в постраждалих від конфлікту сільських районах Донецької області України», який реалізується Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН («ФАО») та ГО «Східноукраїнська сільськогосподарська дорадча служба» на підтримку проекту OSRO/UKR/218/GER для отримання допомоги у вигляді корму для тварин з метою посилення своєї спроможності у виробництві сільськогосподарської продукції для власних потреб або на продаж та уникнення залежності від гуманітарної допомоги.

За фінансової підтримки уряду Німеччини щодо надання грошової допомоги для купівлі кормів для сільськогосподарських тварин кожна відібрана для участі у програмі родина отримає грошову допомогу у сумі 5550 грн, яку можна використати для придбання кормів для корів, кіз, овець чи інших сільськогосподарських тварин.

У ході реалізації проекту було вирішено, що бенефіціари, які утримають ВРХ додатково до грошової допомоги отримають ваучери на придбання ветеринарних препаратів.

Сума ваучера складає 5320 грн. Доставка безкоштовна. Термін дії ваучеру до 21 квітня (але буде продовжено до 28 квітня).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора