Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Миколаївська територіальна громада сьогодні знову в жалобі

Дата: 06.05.2024 09:48
Кількість переглядів: 51

Фото без описуМиколаївська територіальна громада сьогодні знову в жалобі.

 

Під час захисту України від окупантів загинув уродженець с.Рай-Олександрівка Кондрашов Денис Олександрович, доля якого через воєнні дії тісно переплелась із Богуславською громадою — сьогодні там проживають його найрідніші люди — дві сестри з родинами та ненька.

Там його навіки прийняла земля...

Загинув захисник, старший механік-водій 1 механізованого відділення 3 механізованого взводу 3 механізованої роти 2 механізованого батальйону в/ч А 4638

28 квітня 2024 року під час захисту територіальної цілісності країни біля населеного пункту Сергіївка Сватівського району Луганської області, хоча до 3 травня ще був у списках зниклих безвісти. В рідних жевріла надія, що він — живий, можливо, у полоні… Герою навіки 34 роки…

 

Народився Кондрашов Денис 1 січня 1990 року в селі Рай-Олександрівці Донецької області. Закінчив у рідному краї школу та відразу став працювати різноробочим, аби мати можливість підтримувати неньку Раїсу Григорівну Шидловську, котра виростила 7 дітей, має 10 онуків та 4 правнука.

 Коли розпочалось повномасштабне вторгнення ворога Денис із братом вирішили перевезти матір в безпечніше місце, до Богуславщини, де вже понад 8 років проживає сестра Кристина. 

Поповнивши в квітні 2023 року лави захисників, Герой пройшов не одну «гарячу точку» боїв — Кліщіївку, Авдіївку, Бахмут… Це був справжній воїн, який віддав своє життя за рідну землю, за мирне майбутнє нових поколінь.

Вся Миколаївська громада глибоко сумує з приводу тяжкої утрати – загибелі нашого воїна-земляка й висловлює найщиріші співчуття всім рідним і близьким загиблого Героя.

 

  Найбільшою цінністю для людини є -життя, для тих, хто відійшов у вічність – пам’ять. Поки живемо - пам’ятаймо.

 

Вічна пам’ять Герою нашого часу! Слава Герою!

 

З повагою-заступник начальника Миколаївської міської військової адміністрації Володимир Проскунін

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь