Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

З днем журналіста

Дата: 06.06.2024 08:54
Кількість переглядів: 52

Фото без описуШановні журналісти!
Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем журналіста.

 У цей день хочемо подякувати за вашу плідну працю в умовах сьогодення! Адже саме ви пишете історію сьогоднішнього дня, забезпечуєте право громадян на одержання найбільш повної й точної інформації, саме завдяки вам ми дізнаємося про всі новини воєнного часу. Ваша професія – складна й відповідальна в усі часи, а в умовах війни ще й небезпечна. Але попри ризики ви продовжуєте працювати й доносити правду до своїх читачів та глядачів. Разом із військовими – ви на полі бою. Разом із аграріями – ви вболіваєте за врожаї. Разом із рятувальниками – ви серед руїн. Разом із медиками – там, де рятують життя. Ви – в центрі подій держави. Вашими очима на Україну дивиться світ. Ваш героїзм часто позакадром, але цінність вашої роботи завжди висока.

У день вашого професійного свята бажаємо вам вдосконалення та зростання в професії, яскравих матеріалів, невичерпної енергії та творчих ідей.
Бажаємо кожному з вас терпіння й натхнення, непохитної віри в свою працю й незламного духу розповідати важкі новини. Нехай у вашому доробку збільшується кількість позитивних інформприводів. І нехай якнайшвидше прийде час найголовнішої для усіх нас новини – про  перемогу України!
Бережіть себе!

З повагою-заступник начальника Миколаївської міської військової адміністрації Володимир Проскунін


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь