Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Чергове засідання ради з питань ВПО

Дата: 28.06.2024 10:22
Кількість переглядів: 67

Фото без опису28 червня 2024 відбулося чергове засідання Ради з питань ВПО при Миколаївській міській військовій адміністрації.

 

 

Згідно розпорядження начальника Миколаївської міської військової адміністрації від 27.06.2024 №552 до складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб включено Лисенко Тетяну Миколаївну, яка є внутрішньо переміщеною особою. За особистою заявою Косенко С.В. її повноваження, як голови Ради з питань ВПО, було припинено. За пропозицією заступника Голови ради Семенюка О.В. головою Ради з питань ВПО при Миколаївській міській військовій адміністрації одноголосно було обрано Лисенко Тетяну Миколаївну, яка є внутрішньо переміщеною особою, із січня 2024 року працює на посаді спеціаліста відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Миколаївської міської ради Краматорського району Донецької області.

Також, згідно порядку денного, Гребенюк В.П., начальник відділу соціального захисту населення доповіла про забезпечення гуманітарною допомогою цивільного населення та ВПО на території Миколаївської міської територіальної громади та про хід виконання заходів Програми з підтримки та соціального захисту внутрішньо переміщених осіб у Миколаївській міській територіальній громаді на 2023-2025 роки, затвердженої розпорядженням начальника Миколаївської міської військової адміністрації від 26.06.2023 №696.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь