Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
28 Січня, 2022 р., 09:51
Заступник голови Краматорської районної державної адміністрації Юрій Люлька відвідав із робочим візитом  Миколаївську міську територіальну громаду. За дорученням міського голови Олександра Гадяцького заступник міського голови Валентина Гребенюк відповіла на питання стосовно медичного обслуговування  населення Миколаївської громади. Юрій Люлька відвідав КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та поспілкувався з головним лікарем Тетяною Холостовою та з директоркою  Світланою Коплянок КНП «Слов’янська центральна районна лікарня». Зустріч була продуктивною та змістовною для обох сторін.
27 Січня, 2022 р., 21:55
За ініціативи ГО «Вірю в Україну» в Миколаївці відбулася зустріч із представниками Міністерства оборони Латвії. В Молодіжному Просторі Розвитку "Discovery Club" відбулася презентація Фотовиставки та випуск Збірки «Кращі практики волонтерського менеджменту Донецької області» для Делегації Латвійської Республіки на чолі з Парламентским секретарем - Міністерства оборони Латвії пані Байбой Блоднієце та відбулася зустріч з представниками Міністерства оборони Латвії.
27 Січня, 2022 р., 16:29
Карта захисних споруд південної частини Донецької області
27 Січня, 2022 р., 16:06
Верховною Радою ухвалено законопроєкт "Про внесення змін до Сімейного кодексу України (щодо збільшення мінімального розміру аліментів, що стягуються на дитину з інших членів сім'ї та родичів)"
27 Січня, 2022 р., 15:00
У соцмережі Facebook запустили патріотичний флешмоб, до якого долучилися багато українців. Люди встановлюють на свої аватарки синьо-жовті прапори як нагадування про те, що разом ми - сила, а наша країна - єдина.
27 Січня, 2022 р., 15:00
Не можете пересуватися самостійно?
27 Січня, 2022 р., 14:55
Якщо ви маєте сертифікат у застосунку і ще не взяли участь у програмі єПідтримка, саме час це зробити. Витратити 1000 від держави можна на книжки, театр, кіно, залізничні квитки — послуги того бізнесу, який найбільше постраждав під час пандемії.
27 Січня, 2022 р., 14:55
Відтепер результати адміністративних послуг, зокрема дозвільні документи та витяги з державних реєстрів, можна отримати поштою. Про це повідомила прес-служба Міністерства цифрової трансформації.
27 Січня, 2022 р., 10:28
Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький провів робочу нараду з профільними заступниками міської ради.  Олександр Гадяцький почав  засідання з інформації, що стосується кожної людини в цілому світі:27 січня людство  відзначає  Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту. Україна на державному рівні вшановує жертв трагедії з 2012 року.У цей день в 1945 році війська 1-го українського фронту увійшли до нацистського табору смерті Аушвіц. Цей табір став у сучасному світі символом нацистських злочинів. Очільник громади наголосив, що засвоїти уроки історії – обов’язок теперішніх і прийдешніх поколінь. Маємо не лише пам’ятати про безневинні жертви минулого, але й об’єднати зусилля, щоб не допустити повторення трагедій, подібних Голокосту. Варто нагадати, що голокост - систематичне гоніння й знищення людей за ознакою їхньої расової, етнічної, національної приналежності, сексуальної орієнтації або генетичного типу як неповноцінних, шкідливих. 
27 Січня, 2022 р., 09:57
Голокост - слово, наскрізь просякнуте кров'ю й болем декількох поколінь людей, які колись жили на території України. Знайти сім'ю, якої не торкнулася трагедія, пам'ять про яку навіки запечатана в історії нашої країни, складно.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора