Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Відділ інформує

06 Листопада, 2019 р., 16:54
Асоціація “Український клуб аграрного бізнесу” та агенція UCABevent 5 грудня проведуть  XI Міжнародну конференцію “Введення агробізнесу в Україні” (#DoAgro19), яка відбудеться в м. Київ. Точне місце проведення буде повідомлене згодом. Конференція “Введення агробізнесу в Україні” – традиційно підсумковий захід, в рамках якого зберуться представники влади та бізнесу. Ключовими темами конференції будуть:
28 Жовтня, 2019 р., 13:57
Доводимо до Вашого відома що 26-29 листопада ц. р. в Афінах буде проводитись Грецько-Український Економічний Форум.
10 Жовтня, 2019 р., 10:35
14 листопада 2019 року у Києві за адресою: вул. Інститутська, буд. 4 (готель «Україна») відбудеться XI Міжнародний форум «Дні польського бізнесу в Україні».
07 Жовтня, 2019 р., 15:43
Донецька державна сільськогосподарська дослідна станція Національної академії аграрних наук запрошує на перший науково-виробничий форум Східного міжрегіонального наукового центру НААН України ”Розвиток аграрного сектора України крізь призму науки, освіти та виробництва”, який відбудеться 18 жовтня 2019 року в Харківському національного аграрному університеті ім. В. В. Докучаєва, Харківська обл., Харківський р-н., с. Докучаєвське. В рамках зазначеного форуму передбачається проведення виставки наукових досягнень учасників Східного МНЦ у фойе актової зали та фойе №1 корпусу ХНАУ ім. В. В. Докучаєва.
07 Жовтня, 2019 р., 13:16
Міжнародною організацією DRC (Данською Радою у справах біженців) розробляється нова програма економічного розвитку Донецької та Луганської областей, націлена на підтримку вразливих верств населення. У зв’язку з цим Данська Рада у справах біженців розпочинає збір заявок для бізнес-партнерства (додається). Проект може бути реалізований шляхом софінансування DRC та бізнес-сектору, розвитку виробниче-збутових ланцюгів в виробництві та реалізації сільгосппродукції.
07 Жовтня, 2019 р., 13:14
З метою уникнення загоряння лісів, торфовищ та сільгоспугідь не допускається випалювання сухої рослинності та поживних залишків на полях після завершення зернозбиральної кампанії, спалювання сміття. У зв’язку з продовженням пожежонебезпечного періоду забороняється розведення вогнищ на стоянках відстою автомобільного транспорту, сільськогосподарської техніки та на сільськогосподарських угіддях поблизу автодоріг.
16 Вересня, 2019 р., 12:33
Доводимо до Вашого відома що з 25 по 28 вересня 2019 року у м. Кропивницькому відбудеться Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки “AgroExpo-2019”.
10 Вересня, 2019 р., 17:53
 Доводимо до відома мешканців Миколаївської міської об’єднаної територіальної громади, що  постановою Кабінету Міністрів України  від 7 лютого 2018 року № 107 (зі змінами), затверджено Порядок використання  коштів, передбачених у  державному бюджеті для підтримки тваринництва, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції, аквакультури (рибництва), яким  передбачено  надання дотації на безповоротній основі фізичним особам за утримання ідентифікованого та зареєстрованого  в установленому порядку  молодняку великої рогатої худоби  до 13 місячного віку, який народився у господарствах  фізичних осіб, а також набутий шляхом його переміщення  від  інших власників.
10 Вересня, 2019 р., 17:52
 Доводимо до Вашого відома, що 20 вересня 2019 року у м. Краматорськ за адресою: вул. Дружби, 6 (приміщення Донецького Центру розвитку місцевого самоврядування) за участі Проекту IFC  «Аграрні розписки в Україні» відбудеться громадський форум «Фінансування на Сході: способи та можливості».  Під час проведення форуму сільгосптоваровиробники зможуть отримати детальну інформацію щодо можливостей залучення додаткового фінансування операційної діяльності за допомогою фінансового інструменту «Аграрні розписки».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора