Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Відділ інформує

25 Травня, 2020 р., 15:44
З метою забезпечення широкого поширення інформації про можливості провідних підприємств країни та сприяння таким чином розширенню їх ділових контактів та зв’язків, Полтавська обласна державна адміністрація пропонує започаткувати ініціативу щодо обміну інформацією про можливості та пропозиції підприємств регіонів для її подальшого поширення серед бізнесу, установ та організацій.
20 Травня, 2020 р., 17:02
22.05.2020-24.05.2020 починаючи з 18 години ТОВ «Агрофірма «Слав-Агро» буде виконувати роботи з обробки поля (озимий ріпак), розташованого на землях с. Рай-Олександрівка (поруч з автодорогою від Ростовського шосе до центра села) та землях Райгородської селищної ради (поруч з Миколаївським кар’єром). Обробка озимого ріпаку буде виконуватися із застосуванням препаратів інсектицидів «Пропульс®Біскайя®». У рекомендованих нормах витрати Пропульс® не токсичний для бджіл та комах-опилювачів. 
20 Травня, 2020 р., 12:02
У Донецькій області вже стало доброю традицією відзначати День підприємця з почесним нагородженням кращих представників малого бізнесу регіону.
15 Травня, 2020 р., 13:50
           До виконавчого комітету Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області надійшов лист від Донецької обласної державної адміністрації з приводу отримання  листів від штабу  Операції об’єднаних сил щодо фактів продажу  суб’єктами господарської діяльності алкогольних  напоїв військовослужбовцям Збройних Сил України.
14 Травня, 2020 р., 10:58
Департамент агропромислового розвитку та земельних відносин Донецької обласної державної адміністрації у зв’язку з несприятливими погодними умовами, які останнім часом спостерігаються на території Донецької області доводить до відома інформацію щодо можливого алгоритму отримання коштів з резервного фонду бюджету у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного чи природного характеру, яка завдала шкоди посівам, або призвела до їх загибелі (додається).
14 Травня, 2020 р., 10:57
ТОВ «Агрофірма «Слав-Агро» доводить до відома мешканців громади та власників пасік, що 16.05.2020-17.05.2020 починаючи з 18 години буде виконувати роботи з обробки поля (озимий ріпак), розташованого на землях с. Рай-Олександрівка (поруч з автодорогою від Ростовського шосе до центра села) та землях Райгородської селищної ради (поруч з Миколаївським кар’єром). Обробка озимого ріпаку буде виконуватися із застосуванням препаратів інсектицидів «Пропульс®Біскайя®». У рекомендованих нормах витрати Пропульс® не токсичний для бджіл та комах-опилювачів. 
14 Травня, 2020 р., 10:56
Юридичні та фізичні особи, які застосовують хімічні засоби захисту рослин для обробки медоносних та пилконосних рослин, згідно ст. 37 Закону України «Про бджільництво» зобов’язані не пізніше, ніж за три доби до початку обробки, попередити про це пасічників, пасіки яких знаходяться на відстані до 10 км від оброблюваних площ письмовим повідомленням, або по радіо чи через місцеву пресу.
14 Травня, 2020 р., 10:54
Фермерське господарство «Донбасс-2» надає ПОПЕРЕДНЮ інформацію щодо обробки засобами захисту рослин соняшника у період з кінця травня по початок червня 2020р. враховуючи погодні умови та об’єктивні факти агрономічного розвитку відповідної культури. Окремо, ФГ «Донбасс-2» звертає увагу бджолярів, що відповідно до ст.16 ЗУ «Про бджільництво» перевезення (кочівля) пасік до медоносних угідь здійснюється відповідно до ветеринарно-санітарних правил за погодженням з власниками або користувачами земельних ділянок.
12 Травня, 2020 р., 09:44
Міністерство розвитку громад та територій України повідомляє, що 01-02 жовтня 2020 року заплановано проведення в Республіці Білорусь щорічного Форуму регіонів України та Республіки Білорусь.
30 Квітня, 2020 р., 15:03
Інвестиційна програма розвитку об'єкта концесії цілісного майнового комплексу транспортування теплової енергії

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора