Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
14 Лютого, 2022 р., 12:11
На засіданні президії Конгресу місцевих та регіональних влад, яке відбулося в Харкові, Президент України Володимир Зеленський заслухав доповідь про плани реалізації програми «Велике будівництво» на поточний рік.
14 Лютого, 2022 р., 11:28
Миколаївська міська рада доводить до відома суб’єктів підприємництва Миколаївської громади, що Міністерство цифрової трансформації України спільно з Установою за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запустили на порталі Дія.Бізнес безкоштовні онлайн – консультації OnFrontiers.
11 Лютого, 2022 р., 23:32
В наш час стабільна та якісна робота транспорту є невід’ємною умовою нормального функціонування  соціальної сфери в громаді. Особливо це стосується галузі пасажирських перевезеньде головним завданням вважається приведення обсягів перевезень відповідно до потреб населення, надання надійних і якісних послуг. Тому ситуація, яка склалася в Миколаївській громаді щодо перевезень потребувала уваги.За особистим дорученням Миколаївського міського голови Олександра Гадяцького та під головуванням заступника міського голови з питань комунальної власності, фінансів, інвестицій та концессії Анатолія Ченцова, відбулося засідання комісії щодо роботи пасажирського транспорту,який обслуговує Миколаївську міську територіальну громаду.
11 Лютого, 2022 р., 10:30
За дорученням Миколаївського міського голови Олександра Гадяцького перший заступник міського голови Володимир Проскунін, спеціаліст із питань цивільного захисту НС Костянтин Гусак та поліцейський офіцер громади Дмитро Гаврик взяли участь в онлайн-засіданні під головуванням голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленко щодо проведення заходів із питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситауцій.
10 Лютого, 2022 р., 08:21
Реєстрація на ЗНО-2022 почалась 1 лютого й триватиме до 9 березня. Учасникам варто уважно підійти до обрання переліку предметів, з яких вони проходитимуть тестування.
10 Лютого, 2022 р., 08:19
Запис на отримання смартфонів для вакцинованих українців віком від 60 років розпочнеться в квітні 2022 року.
10 Лютого, 2022 р., 08:18
На порталі та в застосунку державних послуг Дія вводяться нові функції. Сам застосунок оновився, у ньому з'явилися нові типи цифрових документів. А щоб скористатися ними могли всі, вакцинованим людям похилого віку обіцяють роздати безкоштовні смартфони. Деякі нововведення можна скористатися вже з 8 лютого.
08 Лютого, 2022 р., 19:46
Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що згідно з Законом України від 15 червня 2021 року № 1539-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету» у період з 01 вересня 2021 року до 01 вересня 2022 року проводиться одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів фізичних осіб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора