Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
20 Лютого, 2022 р., 12:14
З метою вшанування пам'яті подвигу Героїв Небесної сотні в закладах культури,освіти Миколаївської міської територіальної громади провели низку заходів,таких як:майстер-клас із виготовлення паперових янголів"Герої,які стали янголами", викладки літератури,книжкові виставки для користувачів різних категорій,відеоролики та перегляд кінофільмів на тематику увічнення пам'яті Героїв Небесної сотні та інші. Міським головою Олександром Гадяцьким проведена інформхвилинка серед працівників міської ради щодо відзначення Ритуалу вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності.
18 Лютого, 2022 р., 14:34
З 14 лютого 2022 року громадяни віком від 60 років можуть оплатити комунальні послуги коштами, нарахованими за програмою єПідтримка. Окрім того, Кабінет Міністрів України подовжив термін використання цих коштів. Їх можна витратити впродовж дев’яти місяців із дня зарахування, а не чотирьох, як було встановлено раніше.
18 Лютого, 2022 р., 14:30
ВІДДІЛЕННЯ ДЕННОГО ДОГЛЯДУ ДІТЕЙ
18 Лютого, 2022 р., 14:17
З 1 травня Україна переходить на європейську систему обліку спожитого газу. Традиційні кубометри в платіжках замінять кіловат-годинами.
18 Лютого, 2022 р., 14:07
Зібрав сьогодні профільних заступників Миколаївської міської ради для проведення інформхвилинки щодо відзначення Ритуалу вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності. Розповів про сценарій вшанування розроблений родичами Небесної Сотні та учасниками Революції гідності й погоджений Українським інститутом національної пам’яті та Міністерством у справах ветеранів України. Ми збиремося 20 лютого, щоб у глибокій скорботі низько схилити голови перед пам’яттю тих, хто боровся за честь, правду й гідність і віддав своє життя за нас з вами.Цю інформацію заступники поширять по своїм структурним підрозділам та запросять бажаючих приєднатися до вшанування пам'яті Героїв 20 лютого. Далі затвердили план роботи на наступний тиждень.
18 Лютого, 2022 р., 13:44
20 лютого в Україні щорічно відзначають День Героїв Небесної Сотні, згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні”. Цього дня вшановуємо пам’ять про тих громадян, завдяки яким змінено перебіг історії нашої держави та які віддали своє життя під час подій Революції Гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, обстоюючи права та свободи людини, європейське майбутнє України.
18 Лютого, 2022 р., 13:02
Жителі Донеччини, які встановили двозонний лічильник електроенергії, користуються «нічним» тарифом і щомісяця заощаджують на рахунках. Які з найпоширеніших тверджень про «нічний» тариф є хибними, а що відповідає дійсності – розповідає постачальник електроенергії, газу та рішень з енергоефективності YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги»).
17 Лютого, 2022 р., 16:01
Шановний користувач водного об’єкту загальнодержавного значення на умовах оренди.
17 Лютого, 2022 р., 12:54
Усього за два роки COVID-пандемії шахраї вкрали в українців 736,6 млн грн. До топ-4 найпопулярніших схем, за допомогою яких аферисти обманюють громадян, увійшли: обман із передоплатою, фішинг, оплата підробленим чеком та отримання замовлення з доставкою за липовими документами.
17 Лютого, 2022 р., 12:53
В Україні змінився порядок обліку доходів, які беруться за основу для визначення розміру аліментів на дітей. Йдеться про вдосконалення механізму утримання аліментів із осіб, які працюють та отримують заробіток за кордоном, а також із отримувачів пенсії. Крім того, розширено перелік осіб, із яких можуть утримуватись аліменти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора