Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Відділ інформує

08 Квітня, 2021 р., 16:05
02.04.2021 року відділом освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня.  Члени атестаційної комісії засобами мультимедійних презентацій цікаво і змістовно представляли педагогів, за яких відповідали протягом атестаційного періоду. 
08 Квітня, 2021 р., 15:51
 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі при проведенні конкурентної процедури закупівель або повідомлення про намір укласти договір про закупівлю за результатами переговорної процедури закупівель
08 Квітня, 2021 р., 15:35
Відділ освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради повідомляє, що з 15 квітня по 15 червня 2021 року в Україні вдруге проходитиме Всеукраїнське змагання шкіл з безпеки дорожнього руху «Хештег – Марафон #SafetyChallenge#Love30», яке реалізовується в рамках Національної програми  «Challenge» та ІІ Десятиріччя дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030, проголошеного Генеральною Асамблеєю ООН. Проєкт проходитиме за підтримки Міністерства охорони здоров’я України та Департаменту Патрульної поліції.
05 Квітня, 2021 р., 16:14
Нагадаємо, що пробне тестування з усіх предметів відбудеться 10 квітня. Про час і місце проходження пробного ЗНО дізнайтеся в запрошенні-перепустці, яка розміщена в особистому кабінеті учасника.
30 Березня, 2021 р., 11:23
  Як навчитися цінувати власне життя і вибудовувати свої особисті кордони в спілкуванні? Як уникнути маніпуляцій і побудувати довірчі відносини зі своїми близькими? У чому різниця між конфліктом і домашнім насильством? Що робити, якщо ви особисто зіткнулися з домашнім насильством? Як допомогти тому, хто у схожій ситуації не зміг себе захистити? Відповіді на ці та інші питання ви можете отримати на он-лайн зустрічах проекту «Change your life!». Професіонали-відеорежисери навчать вас створювати цікаві відеоролики для соцмереж. Ви також зможете взяти участь в конкурсі відеороликів з даної тематики з фінансовою винагородою переможцям. Зареєструватися для участі в проекті можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBRrjZu_minixqMf0lBtEkA1Xy2sBFND_3YgKIvzXfv74FiA/viewform?usp=sf_link Проект реалізується Донецькою обласною Лігою ділових і професійних жінок за підтримки BPW SWITZERLAND Business & Professional Women Club Bern . Партнер проєкту: Виконавчий комітет Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області (Відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради).    
11 Березня, 2021 р., 15:58
Відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради доводить до відома, що в закладах загальної середньої освіти Миколаївської міської ради харчування організоване двома способами. В закладах освіти м. Миколаївки, с. Малинівки та с. Рай-Олександрівки сума сплати за харчування залежить від вартості денної норми продуктів у ЗЗСО для одноразового харчування учнів згідно Додатку 7 до постанови Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 р.№ 1591 за рахунок бюджетних коштів і складає 15 гривень для учнів 1-4 класів, учнів 5-11 класів пільгових категорій та 7 гривень для дітей групи подовженого дня. Додатково для утримання 1 дитини витрачаються  кошти на заробітну плату робітників харчоблоку,  вартість продуктів,  миючих засобів, дезінфекції, дератизації, амортизації обладнання, проходження медогляду , поточні ремонти обладнання та приміщення, на технічне утримання та  придбання необхідного обладнання, столового та кухонного посуду, кухонного інвентаря, спецодягу, що сумарно складає зараз 27,86 грн на одного учня за рахунок коштів міського бюджету.
01 Березня, 2021 р., 07:59
Законами України «Про дошкільну освіту» та «Про повну загальну середню освіту»  визначено право дітей з особливими освітніми потребами здобувати освіту в інклюзивних групах/класах  закладів освіти за місцем проживання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора