Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Відділ інформує

09 Листопада, 2020 р., 17:16
Відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради повідомляє, що з метою сприяння у наданні послуг особам, які постраждали від домашнього насильства, зокрема в частині забезпечення, цілодобового перебування, організації допомоги особам, які опинились в складних життєвих обставинах та не мають місця проживання, у яких відсутні документи, що посвідчують особу, як наслідок виникають проблеми з працевлаштуванням та пошуком житла, а також для збереження родинних зв’язків між мамою та дитиною – організовано роботу Кризового центру для жінок із дітьми  «Місто Добра»:
15 Жовтня, 2020 р., 15:04
      18 жовтня європейська спільнота відзначає Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який був започаткований 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, – особливо жінками та дітьми, – небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.
23 Вересня, 2020 р., 14:42
Відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради, з метою сприяння ідентифікації та впізнаваності Державної служби якості освіти  України (далі Служби) як центрального органу виконавчої влади у сфері освіти, зокрема з питань забезпечення якості освіти та освітньої діяльності, розміщує логотип (банер) Служби, що містить відповідне гіперпосилання  на її офіційний вебсайт http://www.sqe.gov.ua
18 Серпня, 2020 р., 14:00
Відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради повідомляє, що у м. Дружківка Донецької області за адресою: вул. Машинобудівників, 64, функціонує комунальна установа « Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги» (далі- Центр).
18 Серпня, 2020 р., 13:59
Всеукраїнська он-лайн педрада «Трансформації в управлінні освітнім процесом та адаптації в сфері дистанційної освіти»
29 Липня, 2020 р., 20:41
З 1 по 30 вересня відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки». Метою проєкту є зібрати світлини всіх пам’яток культурної спадщини світу для ілюстрування статей у Вікіпедії. Цього року вже понад 20 країн світу заявили своє бажання провести конкурс.
29 Липня, 2020 р., 20:38
У 2013 році Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй проголосила 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми, зазначивши, що в цей день необхідно підвищувати рівень поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми і привертати увагу до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину, а також заохочувати людей активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми.
24 Липня, 2020 р., 14:58
Міністерством освіти і науки спільно з Міністерством охорони здоров’я здійснюється моніторинг епідеміологічної ситуації в кожному регіоні та розглядаються різні варіанти початку нового навчального року. Найближчим часом будуть впроваджені відповідні алгоритми, про що МОН надасть докладні роз'яснення.
24 Липня, 2020 р., 08:14
Відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради  оголошує конкурс на заміщення вакантної посади вчителя-логопеда Інклюзивно-ресурсного центру (ІРЦ) Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора