Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Відділ інформує

02 Грудня, 2020 р., 16:25
Він пов`язаний з датою прийняття Генеральною Асамблеєю ООН Конвенції про боротьбу з торгівлею людьми та з рабством (резолюція ООН № 317 (IV) від 2 грудня 1949 року)
11 Листопада, 2020 р., 16:50
Зазвичай, у цей день у закладах освіти проводяться різноманітні заходи, присвячені темі писемності та грамотності. З нагоди цього свята відбувся Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Тож уже не перший  рік радіодиктант національної єдності  збирає наших вчителів, учнів Миколаївської міської ОТГ,  які прагнуть продемонструвати любов  та пошану до рідної мови. Цього року тема диктанту «Україна на зламі тисячоліть».
09 Листопада, 2020 р., 17:16
Відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради повідомляє, що з метою сприяння у наданні послуг особам, які постраждали від домашнього насильства, зокрема в частині забезпечення, цілодобового перебування, організації допомоги особам, які опинились в складних життєвих обставинах та не мають місця проживання, у яких відсутні документи, що посвідчують особу, як наслідок виникають проблеми з працевлаштуванням та пошуком житла, а також для збереження родинних зв’язків між мамою та дитиною – організовано роботу Кризового центру для жінок із дітьми  «Місто Добра»:
15 Жовтня, 2020 р., 15:04
      18 жовтня європейська спільнота відзначає Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який був започаткований 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, – особливо жінками та дітьми, – небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.
23 Вересня, 2020 р., 14:42
Відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради, з метою сприяння ідентифікації та впізнаваності Державної служби якості освіти  України (далі Служби) як центрального органу виконавчої влади у сфері освіти, зокрема з питань забезпечення якості освіти та освітньої діяльності, розміщує логотип (банер) Служби, що містить відповідне гіперпосилання  на її офіційний вебсайт http://www.sqe.gov.ua
18 Серпня, 2020 р., 14:00
Відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради повідомляє, що у м. Дружківка Донецької області за адресою: вул. Машинобудівників, 64, функціонує комунальна установа « Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги» (далі- Центр).
18 Серпня, 2020 р., 13:59
Всеукраїнська он-лайн педрада «Трансформації в управлінні освітнім процесом та адаптації в сфері дистанційної освіти»
29 Липня, 2020 р., 20:41
З 1 по 30 вересня відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки». Метою проєкту є зібрати світлини всіх пам’яток культурної спадщини світу для ілюстрування статей у Вікіпедії. Цього року вже понад 20 країн світу заявили своє бажання провести конкурс.
29 Липня, 2020 р., 20:38
У 2013 році Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй проголосила 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми, зазначивши, що в цей день необхідно підвищувати рівень поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми і привертати увагу до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину, а також заохочувати людей активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора