Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Відділ інформує

08 Липня, 2021 р., 15:36
У відділі «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області запроваджуються адміністративні послуги у сфері надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягів з державного земельного кадастру про земельні ділянки,  а саме:
08 Липня, 2021 р., 11:14
Тимчасово припинено надання адміністративних послуг щодо оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон у відділі «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області.
31 Травня, 2021 р., 10:17
У якому віці дитині можна оформити закордонний паспорт (ЗП)?
01 Жовтня, 2020 р., 08:28
Відновлено прийом документів.
20 Травня, 2020 р., 16:13
З метою забезпечення реалізації експериментального проекту «єМалятко», запровадження надання цієї комплексної послуги у Центрі надання адміністративних послуг  виконавчого комітету Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області 20.05.2020 року Міністерством цифрової трансформації України був проведений онлайн-вебінар «єМалятко у ЦНАП: запитання та відповіді».
23 Жовтня, 2019 р., 08:23
ДО УВАГИ ГРОМАДЯН ЗІ СТАТУСОМ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНОЇ ОСОБИ (ВПО)
18 Жовтня, 2019 р., 17:00
Відповідно до ст. 2 Закону України «Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України» неповнолітні громадяни України виїжджають з України за наявності паспорта громадянина України для виїзду за кордон, дипломатичного паспорта, службового паспорта, проїзного документа дитини, який видається дітям у віці до 18 років, або якщо вони вписані в закордонний паспорт одного з батьків, та у його супроводі.
07 Жовтня, 2019 р., 16:51
Громадяни зі  статусом внутрішньо переміщеної особи (ВПО) мають  можливість оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм у Центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області за наявності паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм (у формі ID картки) або  паспорта громадянина України для виїзду за кордон (синього кольору).
28 Серпня, 2019 р., 08:23
Фотографії на документи в Україні робитимуть за новими правилами. Уряд скасував одну з найбільш спірних вимог, дозволивши фотографуватися на паспорт у головному уборі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора