Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
09 Травня, 2021 р., 15:54
Сьогодні ми відзначаємо знаменний в історії день-  День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! І скільки б років і десятиліть не минуло, люди Землі знову й знову будуть повертатися до Великої Перемоги! І в ці дні урочистої пам'яті наш борг велить ще раз низько вклонитися героям, полеглим в боях за Батьківщину, героям, які живуть в мирний час, вклонитися і сказати їм:
08 Травня, 2021 р., 18:29
За підрахунками фахівців податкових органів Донеччини від платників, що знаходяться на спрощеній системі оподаткування, з початку 2021 року надійшло 381,6 млн грн, що на 37,3 млн грн перевищує надходження відповідного періоду минулого року.
08 Травня, 2021 р., 18:24
Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, Законами України від 19 вересня 2019 року № 115 «Про внесення змін до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» щодо подання єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та податку на доходи фізичних осіб»
08 Травня, 2021 р., 18:22
З початку 2021 року підприємства Донецької області на оздоровлення навколишнього середовища перерахували 310,4 млн гривень. Для Донецького регіону екологічний податок є чи не найважливішим з погляду покращення умов життя усіх громадян, що тут проживають. Адже кошти екологічного податку спрямовані, насамперед, на попередження екологічних проблем – поновлення природних ресурсів та компенсацію шкідливого впливу від підприємств.
08 Травня, 2021 р., 18:18
Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, якщо суб’єкт господарювання користувач програмного РРО згенерував новий кваліфікований електронний підпис, то для подальшої роботи з програмним реєстратором розрахункових операцій (далі – ПРРО) за новим ідентифікатором ключа, необхідно подати Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа про касира за формою J/F1391801 (далі – Повідомлення J/F1391801) з інформацією про новий ідентифікатор ключа з сертифікату, який використовується для підпису.
08 Травня, 2021 р., 18:16
Щодня до Служби порятунку «101» надходять повідомлення про виявлення вибухонебезпечних предметів. Рятувальники 6  Державного пожежно-рятувального загону нагадують вам елементарні правила мінної безпеки.
08 Травня, 2021 р., 17:30
Шановні ветерани, учасники бойових дій, учасники війни, солдатські вдови, діти війни, ветерани праці та військової служби!
08 Травня, 2021 р., 17:02
День пам’яті та примирення та День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні  останніми роками набувають для українців особливого значення, адже у ці дні ми вшановуємо пам’ять загиблих воїнів і згадуємо їх у молитві, схиляючи голови над Братськими могилами.
08 Травня, 2021 р., 13:12
Шановні мешканці м. Миколаївка!
07 Травня, 2021 р., 22:29
      І знову на білому світі найпрекрасніша пора року – весна. Вона дарує нам щедре сонячне тепло, пташиний щебіт, аромат квітучих садів і пахучого різнотрав’я. Весна – це пора щорічного відродження природи, розквіт надій і прекрасних почуттів.Та для старших поколінь кожен травень відгукується болем у серцях, адже у світлий День Перемоги вони щемно згадують роки Великої Вітчизняної війни, свою обпалену юність, важкі втрати рідних і близьких. І хоча історія  відлічує  вже 76-ту весну, пам’ять про 9 травня 1945 року не згасає.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь