Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
07 Травня, 2021 р., 10:07
З метою попередження харчових отруєнь, Держрибагентство рекомендує купувати рибу та інші водні біоресурси лише у відведених для їх продажу місцях – спеціалізованих магазинах, санкціонованих ринках, де створені відповідні температурні умови для зберігання харчових продуктів, що швидко псуються і вимагати при цьому у продавця документи, які засвідчують якість та безпеку продукції – посвідчення про якість, ветеринарне свідоцтво, сертифікат відповідності тощо.
07 Травня, 2021 р., 09:39
18 травня 2021 року в онлайн форматі відбудеться вебінар на тему «Диверсифікація ринку: вихід на закордонні ринки морепродуктів під час пандемії». Організатором заходу є Міжнародна організація з розвитку рибальства і аквакультури в Європі (EUROFISH).
07 Травня, 2021 р., 08:42
Було зібрано 12 005 грн. і передано родині Єрмакових на майбутнє лікування. Дякуємо ВСІХ, хто взяв активну участь в акції підтримки сім'ї Єрмакових!
06 Травня, 2021 р., 09:12
Вже з сьогоднішнього дня почалася підготовка центрального фонтану в м.Миколаївка до відкриття. На даний момент йде його прибирання та прочищення. Незабаром обіцяють закінчити роботи і запустити фонтан. Сьогодні, відбувся тестовий запуск фонтану перед Палацом культури.
05 Травня, 2021 р., 13:53
Слов’янський міський центр зайнятості пропонує розібратися в питанні - чому нелегальна зайнятість залишається популярною, а легальна зайнятість, яка передбачає оформлення трудових відносин, сплату податків, дотримання соціальних гарантій, багатьма роботодавцями сприймається не як прямий обов'язок, а як бонус або конкурентну перевагу? Відповідь на ці питання криється в самому понятті «легальна зайнятість».
05 Травня, 2021 р., 13:51
Дорогі друзі, у нашому місті є сім'я яка потребу фінансової підтримки на лікування.
05 Травня, 2021 р., 13:22
Дорогі мешканці Миколаївської ТГ! Запрошуємо вас відвідати виставку творчих умільців нашого міста «Чиста криниця таланту майстрів». Чекаємо на вас у Бібліотеці – центрі екологічного виховання з 8.00- 16.00 (крім вихідних)
05 Травня, 2021 р., 10:38
              У рамках інформаційної кампанії Держрибагентства «Нерест – 2021» хочемо проінформувати вас про один із традиційних заходів для покращення умов природного відтворення водних біоресурсів – застосування штучних нерестовищ.Під впливом антропогенних, техногенних та природних факторів велика частина акваторій українських водойм зазнала негативних змін.
02 Травня, 2021 р., 09:12
Шановні жителі Миколаївської громади! Світле, наповнене духовністю і щирістю свято настало, і з ним я вас всіх  вітаю! У житті кожної людини Великдень –свято особливе,бо  є символом добра, віри, любові  і приходить воно з настанням справжньої, квітучої та теплої весни. Пасха — це не просто святковий день календаря, це можливість духовного очищення і просвітлення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь