Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
21 Квітня, 2021 р., 09:27
Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, Головного управління ДПС у Донецькій області встановлено факти нанесення збитків державному підприємству протягом 2017-2020 років на суму                    3,0 млн гривень.
21 Квітня, 2021 р., 08:42
21 квітня 2021 - яке сьогодні свято, народні прикмети та традиції
20 Квітня, 2021 р., 16:29
За перший квартал 2021 року внесок Донецької області до бюджетів всіх рівнів порівняно з аналогічним періодом минулого року збільшився на 1 млрд 25 млн гривень. Загалом надходження до зведеного бюджету країни за січень-березень зросли на 19% і склали понад 6,4 млрд гривень.
20 Квітня, 2021 р., 16:23
Одне із головних завдань юридичної служби ГУ ДПС у Донецькій області, діяльність якої спрямована на захист економічних інтересів держави, полягає в тому, щоб врегулювати усі спірні питання, які виникають з платниками податків, не доводячи їх до суду. Але поряд із сумлінними платниками нерідко трапляються і такі, що намагаються ухилитися від сплати до бюджетів належних платежів. В таких випадках справи вирішуються в судах.
20 Квітня, 2021 р., 16:21
Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області звертає увагу, що відповідно до п. 201.1 ст. 201 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) на дату виникнення податкових зобов’язань платник податку зобов’язаний скласти податкову накладну в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації у порядку, визначеному законодавством, кваліфікованого електронного підпису уповноваженої платником особи, та зареєструвати її в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі – ЄРПН) у встановлений ПКУ термін.
20 Квітня, 2021 р., 14:43
90- це не вік, 90-це багатство всієї громади! 19  квітня, з нагоди 90 річного ювілею, жительку селища Донецьке Фільчак Наталію Василівну  з квітами та подарунками привітав  Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький та  голова ветеранської організації Райгородоцького старостинського округу Людмила Гончарова.   Наталія Василівна, яка сьогодні святкує досить рідкісний в наш час ювілей, являється яскравим зразком, як в настільки почесному віці залишатися гарною  людиною. Хочеться побажати ювіляру якомога більше світлих та сонячних днів, міцного здоров’я та в такому ж бадьорому настрої, як сьогодні, зустріти свій наступний ювілей.
20 Квітня, 2021 р., 13:17
Поліцейські щодня контактують з величезною кількістю людей і є у постійній зоні ризику, тому входять до категорії тих, кого вакцинують одними з перших. Щеплювати будуть усіх поліцейських, які виявили бажання, не хворіють та не мають медичних протипоказань.
20 Квітня, 2021 р., 10:32
Миколаївський ЗЗСО №2 прийняв участь у проекті «Школа Миру», конкурсний відбір якого проходив серед закладів загальної середньої освіти Волинської, Донецької, Кіровоградської, Луганської, Тернопільської, Черкаської областей.
19 Квітня, 2021 р., 16:49
Заступник голови Краматорської районної державної адміністрації Вікторія Набокова взяла участь у відкритті (презентації) 16 Всеукраїнської акції «Серце до серця» під гаслом « Здорові немовлята »,що відбулася на платформі Webex.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь