Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
01 Травня, 2021 р., 00:34
Під час релігійних заходів церкви та кладовища перебуватимуть під охороною поліції. Поліцейські стежитимуть за дотриманням громадського порядку та карантинних обмежень. Також через великий потік транспорту буде посилено нагляд за безпекою дорожнього руху та збільшено наряди поліції на блокпостах.
30 Квітня, 2021 р., 23:44
90 років щасливий вік, особливо коли в тебе весела вдача і по життю ти йдеш з високо піднятою головою! Саме така людина Іван Карпович Трунов, якого приїхали привітати з  достойним ювілеєм Миколаївський міський голова Олксандр Гадяцький та голова ветеранської організації Людмила Гончарова. Іван Карпович живе в сел.Донецьке Райгородоцького старостинського округу. 
30 Квітня, 2021 р., 19:18
30 квітня у с. Карпівка, біля Пам'ятного знаку, вшанували пам’ять місця падіння екіпажу гелікоптера, який був збитий 2 травня 2014- го року. Навіки пішли в небеса українські воїни, подвиг і жертву яких потрібно пам'ятати.Загиблі військові були представниками 16-ї окремої бригади армійської авіації авіабази міста Броди Львівської області.
29 Квітня, 2021 р., 09:25
Молодіжні центри та громадські організації Донецької області візьмуть участь в акції «Маки пам’яті», повідомляє ДонОДА.  У межах акції на базі молодіжних центрів будуть проводитися майстер-класи для молоді із виготовлення маків пам’яті.Виготовлені маки молодь буде дарувати ветеранам та учасникам обласних і місцевих пам’ятних заходів. Акція проводиться з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення 8 травня та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 9 травня.
29 Квітня, 2021 р., 08:59
Кабінет Міністрів затвердив зміни до переліку автодоріг, якими утворюється новий автошлях, який з’єднає схід і захід України. «Географія якісних доріг та нових інфраструктурних проектів постійно розширюється. Серед найбільших проектів цього року — «Дорога Єдності», М-30 «Стрий – Ізварине», яка з'єднає схід і захід України сучасною трасою», — відзначив Денис Шмигаль під час засідання Уряду і додав, що на об’єкті вже тривають масштабні роботи.
29 Квітня, 2021 р., 08:33
Шановні мешканці м. Миколаївка! Сьогодні,29.04.2021 року на рейс виходить соціальний автобус громади № АН 0576 КІ по маршруту  до кладовищ, розміщених на території м. Миколаївка. Графік руху автобусу: О 10:00 год. та о 11:30 год. від готелю «Зоря» по колу зупинок автотранспорту; О 14:00 год. та 15:30 год. в зворотньому напрямку від кладовищ до центру м. Миколаївка. ПРОЇЗД БЕЗКОШТОВНИЙ! Бажаючих просимо скористатися цим транспортом
28 Квітня, 2021 р., 16:12
Інформаційна підтримка платників податків Донецького регіону в умовах карантинних обмежень сьогодення дуже важлива і актуальна, тому за ініціативи в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірини Долозіної Податковою Донеччини запроваджено call-центр з актуальних питань.
28 Квітня, 2021 р., 10:43
У третій місяць весни завдяки державним святам в Україні буде два тривалі вікенди. Про це свідчить календар офіційних свят на сайті Верховної Ради. Уже перші дні третього місяця весни будуть в Україні святковими. Так, 1 травня відзначається День праці. Згідно з рішенням Кабінету міністрів України, цей день є офіційним вихідним. Оскільки це свято у 2021 році припадає на суботу, вихідний переноситься на найближчий робочий день, тобто на понеділок. Отже, 3 травня – вихідний.
27 Квітня, 2021 р., 11:44
Попереду святкування Великодня та Травневих  свят. Свята – це «спекотний» період роботи для рятувальників. Через нехтування елементарними правилами пожежної безпеки під час відпочинку зростає ймовірність виникнення пожеж на відкритих територіях. Найчастіше горить трава, очерет, ліс. У більшості випадків причиною виникнення лісових пожеж є людина, яка необережно поводиться із вогнем, не звертає уваги на необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь