Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
14 Травня, 2021 р., 13:58
Сплачувати за електроенергію жителям Донеччини необхідно щомісяця до 20 числа. Якщо у клієнта склалася заборгованість, він може отримати нагадування по телефону або через sms, viber чи email-повідомлення. Енергопостачальник YASNO розповідає, від кого можуть надходити подібні звернення та про що варто пам’ятати клієнтам у таких випадках.
14 Травня, 2021 р., 13:57
             Визначені лауреати 25-ї ювілейної загальнонаціональної програми «Людина року – 2020».  Вже чверть століття проєкт зводить на зірковий п’єдестал справжніх лідерів незалежної України, особистостей, які своїм професіоналізмом, творчою енергією і яскравим талантом сприяють її прогресу і зростанню, демонструють всьому світу безмежні можливості українського народу.
14 Травня, 2021 р., 10:19
Миколаївська міська рада Слов’янського району Донецької області повідомляє, що фермерським господарством «Агросенс-13», голова Колмиков Сергій Євгенович  з метою захисту посівів озимої пшениці від хвороб, шкідників та попередження втрати урожаю в майбутньому з 16.05.2021 року планується  проведення робіт з оброблення посівів пшениці у фазі від кінця кущення до прапорцевого листа. На довго тривалість   проведення зазначених робіт впливатиме такий чинник, як погодні умови ( а саме, відсутність дощу на час працювання з пестицидами, швидкість вітру, тощо).
14 Травня, 2021 р., 09:58
Триста сорочок подарують новонародженим майстрині краматорського розмовного клубу «Файно» в рамках акції «Народжені в вишиванках», - повідомляє «Донеччина ТВ». «Ми відшили більше 300 сорочок. З них 100 вже відправили в Америку, Польщу, Чехію, Австрію. Вишиванки також поїдуть в різні куточки України. Мами в пологових будинках такий подарунок сприймають з посмішкою.
14 Травня, 2021 р., 08:50
65% ПДФО має залишатися для розвитку територіальних громад, – вважають в Асоціації міст України. Громади Донеччини чекають від парламенту схвалення законопроєктів, завдяки яким збільшиться частка зарахування ПДФО до місцевих бюджетів. Асоціація міст України наполягає на їх прийнятті, оскільки це означає покращення фінансового забезпечення та зміцнення спроможності територіальних громад, – повідомляють у Донецькому РВ АМУ.
14 Травня, 2021 р., 08:37
З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона є джерелом любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Сім’я була і залишається берегинею людських цінностей та культури
14 Травня, 2021 р., 08:36
Стрибки напруги в електромережі можуть спричинити перебої у роботі техніки або навіть її поломку. Щоб не допустити аварійної ситуації, слід пам’ятати, до кого одразу звертатися, коли помітили різкі перепади напруги. Постачальник електроенергії, газу та рішень з енергоефективності YASNO підготував інструкцію для жителів Донеччини.
13 Травня, 2021 р., 16:28
Виникли питання щодо нарахувань у платіжках? Зникло світло у квартирі? Хочете зменшити витрати на електроенергію? YASNO зібрав 5 найпоширеніших запитань клієнтів з електроенергії та відповів – до кого слід звертатися у цих ситуаціях.
13 Травня, 2021 р., 13:17
З урахуванням необхідності виконання Україною Національного плану скорочення викидів від великих спалювальних установок, а також у зв'язку з тим, що тепловим генкомпаніям не вдасться зберегти в експлуатації близько 12 ГВт необхідних потужностей на ТЕС для покриття пікових і напівпікових навантажень з метою збалансованої роботи енергосистеми, Україні вже сьогодні потрібно розглянути можливість будівництва 5-6 нових екологічних вугільних блоків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь