Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
16 Травня, 2021 р., 23:25
Миколаївська громада відсвяткувала День сім'ї! Недаремно в свято родини погода подарувала всім присутнім сонячний , по-літньому спекотний, день. І настрій у кожного присутнього на заході,який влаштували творчі колективи громади,був піднесений і затишний. З привітальним словом виступив Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький,який побажав всім сімейного щастя,миру, здоров'я та кохання!
15 Травня, 2021 р., 15:02
Сьогодні Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький разом з секретарем міської ради Інною Пересічною та головою ветеранської організації Клавдією Іванівною Квітко привітали з 90-річчям  мешканця м. Миколаївка Федора Федосійовича Дзюбу.Побажали йому міцного  здоров'я, довголіття, гарного настрою, енергії та жадоби до життя!
15 Травня, 2021 р., 09:04
76 років тому, в’язні найбільшого концтабору смерті Бухенвальд біля Веймара назавжди змінили хід історії людства. Здолавши нацистських катів в інтернаціональному повстанні, полонені нарешті вийшли на волю та вдихнули повними грудьми. 11 квітня 1945 року з його воріт вийшов останній в’язень. Ця пам’ятна дата увійшла в історію як Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів.
14 Травня, 2021 р., 17:08
Миколаївська міська рада Слов’янського району Донецької області повідомляє, що фермерським господарством «АЛЬФА - ТН», голова Пшеничних Микола Миколайович з метою захисту посівів озимої пшениці від хвороб, шкідників та попередження втрати урожаю в майбутньому з 15.05.2021 року планується проведення робіт з оброблення посівів пшениці у фазі від кінця кущення до прапорцевого листа.
14 Травня, 2021 р., 15:03
       За 4 місяці поточного року по Донецькому регіону проведено розрахункових операцій при продажу товарів (послуг) за допомогою РРО на суму 4,2 млрд гривень.
14 Травня, 2021 р., 15:00
       Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, що наказом Міністерства фінансів України від 27.04.2021 № 238 затверджена узагальнююча податкова консультація з деяких питань оподаткування ПДВ (далі – УПК № 128 ). УПК № 128 надає роз’яснення стосовно застосування п. 261 підрозділу 2 розділу ХХ Податкового кодексу України: операції з постачання програмної продукції тимчасово, з 01 січня 2013 року до 01 січня 2023 року, звільняються від оподаткування ПДВ.
14 Травня, 2021 р., 14:58
       Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує. З метою застосування норм Податкового кодексу України (далі – ПКУ) у частині оподаткування ПДВ, враховуючи положення Угоди між Урядом України та Організацією Північноатлантичного договору про статус Представництва НАТО в Україні (далі – Угода), ратифікованої Законом України від 04 лютого 2016 року № 989-VIII, ДПС України надано роз’яснення щодо особливостей звільнення від оподаткування ПДВ операцій, які здійснюються у рамках реалізації проектів, що фінансуються НАТО.
14 Травня, 2021 р., 14:54
       Як же круто, коли давні традиції підтримує сучасне суспільство і вдихає в них нове життя! У когось є улюблена вишиванка, що дісталась у спадок від бабусі, вишита її дбайливими руками, а хтось віддає перевагу сучасній сорочці в етно стилі. Але всіх їх об’єднує безмежна любов до нашої України, шана її традицій та духовного спадку.
14 Травня, 2021 р., 14:47
       Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує. Сфера відкритих даних – важливий компонент цифрової трансформації, підвищення прозорості та підзвітності органів влади.
14 Травня, 2021 р., 14:43
       Упродовж січня-квітня 2021 року підрозділами аудиту ГУ ДПС у Донецькій області завершено та узгоджено 547 документальних перевірок, за результатами яких до бюджетів усіх рівнів було донараховано 209,7 млн гривень. Окремо ведеться робота щодо проведення позапланових перевірок суб’єктів господарювання, які вирішили через певні обставини припинити свою діяльність

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь