Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Офіційна інформація від органів місцевого самоврядування

10 Листопада, 2021 р., 11:41
Сьогодні, в ході підготовки до сесії, в сесійній залі Миколаївської міської ради за участю міського голови Олександра Гадяцького відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та раціонального використовування природних ресурсів.
08 Листопада, 2021 р., 16:39
08.11.2021 в сесійній залі Миколаївської міської ради за участю міського голови Олександра Гадяцького було проведено засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, молодіжної політики, соціального захисту, фізичної культури та спорту в роботі якої взяли участь депутати, керівний склад Миколаївської міської ради, начальники та спеціалісти структурних підрозділів Миколаївської міської ради.  Під час роботи обговорювалися питання, внесені на розгляд 14 сесії 8 скликання. Засідання супроводжувалися активним обговоренням проєктів рішень порядку денного.
08 Листопада, 2021 р., 16:23
Сьогодні, в ході підготовки до сесії, в сесійній залі Миколаївської міської ради за участю міського голови Олександра Гадяцького  відбулося засідання постійної комісії з питань комунальної власності, приватизації, житлово-комунального господарства,  концесії, транспорту і зв’язку, побутового та торгівельного обслуговування, малого та середнього бізнесу в роботі якої взяли участь депутати, керівний склад Миколаївської міської ради, начальники та спеціалісти структурних підрозділів Миколаївської міської ради.
08 Листопада, 2021 р., 15:48
08.11.2021 в сесійній залі Миколаївської міської ради за участю міського голови Олександра Гадяцького  було проведено засідання постійної комісії де були присутні депутати, керівний склад Миколаївської міської ради, начальники та спеціалісти структурних підрозділів Миколаївської міської ради.
27 Жовтня, 2021 р., 15:02
Сьогодні, 27 жовтня, відбулось засідання виконавчого комітету міської ради, яке провів виконуючий обов’язки міського голови Володимир Проскунін. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади. У рамках засідання ухвалено рішення, що стосувались захисту прав дітей,про делегування функції замовника на розробку проєктно-кошторисної документації, про визначення уповноваженої особи на проведення процедур закупівель.
25 Вересня, 2021 р., 11:03
24 вересня  в Миколаївській міській раді відбулося пленарне засідання ХІІ сесії міської ради. На сесії були присутні голова Краматорської районної ради Сергій Моховик, директор СО ПАТ "Донбасенерго" "Слов'янська ТЕС", член виконкому  Валерій Черепій , профільні заступники міського голови, керівники структурних підрозділів Миколаївської міської ради. На порядок денний сесії було винесено 71 питання Одне з питань порядку денного - «Про результати роботи комісії по розгляду та вивченню питання виведення комунального підприємства Міколаївської міської ради «Сервіскомуненерго» з Фінансової та адміністратівної кризи та напрацювання пропозіцій стосовно Реформування комунального підприємства Міколаївської міської ради« Сервіскомуненерго»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора