Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Відділ інформує

01 Грудня, 2019 р., 13:09
Ця страшна недуга вже не має соціального статусу, не зважає на вік та середовище проживання. Боротьба з нею – жорстоке випробування на силу духу і витривалість.
28 Листопада, 2019 р., 20:41
Вимоги до посади: Громадянство України, повна вища юридична освіта за освітньо - кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, стаж роботи в органах місцевого самоврядування або на державній службі не менше одного року або загальний стаж роботи в інших сферах за фахом не менше трьох років. Володіння знаннями щодо чинного законодавства в галузях цивільного, адміністративного та антикорупційного права; актами законодавства, що стосуються служби в органах місцевого самоврядування. Вільне користування  персональним комп’ютером, офісними програмами, оргтехнікою, вільне володіння державною мовою.
22 Листопада, 2019 р., 16:11
В останню суботу листопада ми разом із українцями всього світу вшануємо пам'ять жертв голодоморів: геноциду Українського народу 1932-1933 років, голодоморів 1921- 1922, 1946-1947 років в Україні. Запрошуємо всіх жителів  громади  приєднатися до загальноукраїнської акції «Засвіти свічку», 23 листопада о 16 годині у вікнах своїх осель засвітити свічки пам’яті за жертвами українського народу та схилити голови  у загальнонаціональній хвилині мовчання в жалобі за мільйонами людей, життя яких у мирний час обірвала голодна смерть на найродючішій у світі землі.
20 Листопада, 2019 р., 13:19
Я вітаю Вас зі святом, що є символом відродження нації, духовної свободи, бо Гідність, Єдність та Свобода – це ті принципи, які об’єднали прагнення мільйонів українців до кращого життя та змінили хід української історії і від кожного з нас залежить, у якій Україні житимемо ми, і житимуть наступні покоління.
15 Листопада, 2019 р., 17:03
Сердечно вітаю Вас з професійним святом - Днем працівників сільського господарства!
14 Листопада, 2019 р., 11:32
Виконавчий комітет Миколаївської міської ради  Слов’янського району оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста фінансово-бюджетного відділу виконавчого комітету Миколаївської міської ради.
14 Листопада, 2019 р., 11:31
Виконавчий комітет Миколаївської міської ради  Слов’янського району оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: начальника відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту  Миколаївської міської ради.
08 Листопада, 2019 р., 13:20
Сердечно вітаю з Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати й відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора