Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Відділ інформує

18 Червня, 2020 р., 17:21
Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем медичного працівника!
11 Червня, 2020 р., 10:00
Вимоги до кандидатів на посаду: повна, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи в бюджетній сфері не менше одного року, громадянство України.
11 Червня, 2020 р., 09:59
Вимоги до кандидатів на посаду: повна, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче бакалавра, громадянство України.
11 Червня, 2020 р., 09:57
Вимоги до кандидатів на посаду: повна, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на керівних посадах на службі в органах місцевого самоврядування, на керівних посадах державної служби, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності не менше 2 років. Вільне володіння українською мовою.
05 Червня, 2020 р., 09:04
            У зв’язку з різким погіршенням епідеміологічної ситуації у м Слов’янську та з метою недопущення поширення на території громади коронавірусної інфекції, прошу всіх мешканців громади дотримуватися карантинних обмежень.
03 Червня, 2020 р., 17:04
Миколаївська міська об’єднана територіальна громада разом з поліцейськими реалізовують проєкти, які підвищують безпеку громадян, а в результаті зростає довіра між населенням і поліцією. Зараз втілюється проєкт - «Поліцейський офіцер громади», який спрямований на впровадження нового формату дільничних офіцерів поліції, орієнтованих на громаду.
01 Червня, 2020 р., 11:49
Сердечно вітаю Вас із Міжнародним днем захисту дітей!
20 Травня, 2020 р., 17:00
У культурі кожного народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. В Україні таким символом є вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу з зашифрованими оберегами та знаками.
30 Квітня, 2020 р., 14:49
Вітаю усіх мешканців нашої громади з прийдешніми святами, і я дякую усім вам за порозуміння. Добре, що ми усі разом дослухались до закликів лікарів, урядовців, Президента та залишились вдома на поминальні дні і зберегли тим самим не лише своє здоров’я та життя, а й проявили піклування про оточуючих. Попереду в нас травневі свята. Ми маємо відповідально до цього поставитись. Я зараз так наголошую про це, тому що в громаді зафіксовано 1 випадок короновірусної хвороби (хворий знаходиться в інфекційній лікарні в Костянтинівці). Тому ми бачимо, що хвороба не уявна та вона дуже швидко розповсюджується. Я закликаю усіх мешканців громади утриматись від звичних походів на природу та уникати великого скупчення людей. Розумію, що надворі весна, тепла погода, та й напруження перших днів карантину вже спало, але закликаю вас залишатися вдома.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора