Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Відділ інформує

01 Серпня, 2019 р., 22:32
Burning Man — мрія кожної творчої людини. І навіть якщо цього року в тебе не виходить поїхати, ти можеш презентувати свій арт на одному з найбільших арт-об’єктів фестивалю!
25 Липня, 2019 р., 16:30
Відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради впродовж 2019 року здійснює організаційне керівництво та координацію роботи із забезпечення змістовного оздоровлення дітей Миколаївської міської об’єднаної територіальної громади в санаторно-оздоровчому центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто». 
25 Липня, 2019 р., 09:15
У 2013 році Генеральна Асамблея Організації Об'єднаних Націй проголосила 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми, зазначивши, що в цей день необхідно підвищувати рівень поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми і привертати увагу до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину, а також заохочувати людей активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми.
09 Липня, 2019 р., 17:00
22 травня 2019 року розпорядженням Кабінету Міністрів України № 355 було затверджено план заходів щодо реалізації Концепції  реформування системи забезпечення населення культурними послугами (далі – План заходів), яким визначено заходи для реалізації завдань Концепції, строки їх реалізації, відповідних виконавців та індикатори виконання за кожним із заходів.
21 Червня, 2019 р., 13:14
З 04 по 05 липня 2019 року у м. Краматорськ (гора Карачун) заплановано проведення Всеукраїнської акції «Донеччина зустрічає своїх захисників».
21 Червня, 2019 р., 13:13
З метою пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвитку олімпійського руху шляхом залучення широких верств населення до занять спортом, з метою активізації ролі та значення фізичної культури і спорту в Миколаївській міській ОТГ відбулися  фізкультурно – спортивні та освітньо-виховні заходи у рамках відзначення річниці заснування Міжнародного Олімпійського Комітету та святкування Всеукраїнського Олімпійського дня.
30 Травня, 2019 р., 13:44
На розширеному засідання колегії управління з питань фізичної культури і спорту Донецької обласної державної адміністрації підведені підсумки  проведення Всеукраїнського місячника облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота» у Донецькій області.
10 Травня, 2019 р., 12:11
06 квітня 2019 р. на базі ЗДО № 2  «Ромашка» був проведений семінар – практикум для вчителів – логопедів ЗДО та логопедів ЗЗСО Миколаївської міської ради  на тему: «Сучасний творчий підхід з використанням інноваційних освітньо -  корекційних технологій у роботі  вчителя - логопеда з дітьми дошкільного віку». Метою засідання було підвищення рівня педагогічної компетенції щодо використання інноваційних технологій в розвитку мовлення  дітей дошкільного віку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора